כללי עבודה עם שכר לפי שעה

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לעצב אתר והלקוח משלם לי לפי שעה. יש לי מס' שאלות בנושא:
1. כמה מקובל לקחת לשעה כמעצבת מתחילה בתחום?
2. האם מקובל לבקש חלק מהסכום קודם למרות שהוא משלם לפי שעה?

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
לפחות 50 ש"ח לשעה
נכון שיש הרבה נשים שמפחדות להוציא את המילה הזו לפומית הטלפון
אבל כדאי לנצל את זה שאנחנו מאחורי טלפון ולא למצמץ ולנקוב מחיר גבוה ככל שיהיה
מי שלמד קצת שיווק יודע שכשדוחים פציינט הוא רודף אחרי השירות.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה

ואני צריכה להגיד ללקוח מראש כמה שעות יקח לי לעצב את האתר ולדרוש תשלום מראש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniela;878589:
ואני צריכה להגיד ללקוח מראש כמה שעות יקח לי לעצב את האתר ולדרוש תשלום מראש?

אם את מעצבת מתחילה, איך תוכלי לדעת כמה שעות ייקח לך?
בד"כ עבודה לפי שעות מתאימה יותר כשמדובר על מעצב מנוסה, שהתפוקה שלו פר שעה ידועה, ויש לו יכולת להעריך באופן סביר את משך הפרוייקט.

(אישית, יש לי עם כמה לקוחות הסדר של בנק שעות שנמכר מראש. הם משלמים מראש על X שעות, מנצלים אותן עד תומן ואז רוכשים בנק שעות חדש. אבל לא הייתי אומרת שזה הסדר ששייך להציע כמעצבת מתחילה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה