כללי עבודה עם CS5.5

• הוסף לסימניות
סוף סוף התחלתי לעבוד עם חבילת CS5.5, ואני נתקלת בכמה בעיות מוזרות.
אם מישהו כאן מבין בגרסה הזו של התוכנות ויוכל לעזור, אשמח מאד.

1- אינדיזיין: כשאני עוברת עם העכבר מעל אלמנטים בדף (אפילו בלי ללחוץ), מופיעות לי בצד הקואורדינטות שלו, קווי האורך והרוחב שלו והמידות. זה מאד מפריע תוך כדי העבודה. איך מכבים את הפונקציה הזאת?

2- אינדיזיין: כשאני יוצרת מאסטר של כפולת עמודים, אני עושה רקע לדף הימני ורקע לדף השמאלי. אלו שני ריבועים נפרדים. אבל כשאני מייבאת את המאסטר אל העבודה, הכל עובר לי ביחד! כלומר, אם אני מייבאת את המאסטר הימני, מצטרף אליו גם הרקע של העמוד השמאלי, ולהיפך. למה??

3- פוטושופ: קורה שאני עובדת על קובץ, משאירה אותו פתוח ועוברת לתוכנה אחרת.
כשאני חוזרת לפוטושופ, נראה שהקובץ עדיין פתוח (רואים את השכבות שלו בחלון השכבות), אבל לא רואים שום סימן לחלון בשום מקום (צילום מסך 1).
אם אני עושה OPEN לאותו קובץ, הוא מופיע לי מוקטן וחתוך (צילום מסך 2), וצריך להגדיל את החלון. ובכלל, למה שאצטרך לפתוח אותו שוב אם הוא כבר פתוח?
איך פותרים את הדבר הזה ומשאירים את החלון באותו מקום כל הזמן בלי שאצטרך לחפש אחריו?

תודה!!

קבצים מצורפים

• ss.jpg
    KB 107.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לפי התאורים שלך נראה שעד עתה עבדת על cs ישן...
1. זו אופציה שמופיה מגירסה cs4
בהתחלה היא מאוד הפריעה לי אבל התרגלתי מהר- והאופציה הזו עוזרת לי המון...
2. כנראה שהריבועים במסטר הם גרופ- קבוצה
לכן מגיעים יחד
3.לא ברור...

• הוסף לסימניות
2. לא חייב להיות שהם גרופ, מספיק שיש לך אוביקט שנמצא על 2 העמודים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;922942:
לפי התאורים שלך נראה שעד עתה עבדת על cs ישן...
1. זו אופציה שמופיה מגירסה cs4
בהתחלה היא מאוד הפריעה לי אבל התרגלתי מהר- והאופציה הזו עוזרת לי המון...
2. כנראה שהריבועים במסטר הם גרופ- קבוצה
לכן מגיעים יחד
3.לא ברור...

עד עכשיו עבדתי עם CS3.
1. זה עדיין מעצבן. אין שום אפשרות לכבות את זה? בטוח?? :(
2. לא, הם לא קבוצה. מה שאולי גורם לזה, זה שהרקע גולש קצת לעמוד השני, בגלל הבליד. אבל אם זו הבעיה, למה עד עכשיו הוא לא העביר לי את שני הדפים? הרי תמיד עבדתי כך.
3. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י coolpix;922951:
2. לא חייב להיות שהם גרופ, מספיק שיש לך אוביקט שנמצא על 2 העמודים..
נכון, ובאמת נראה לי שזה מה שגורם לזה (הרקע גולש קצת לעמוד השני בגלל הבליד).
אבל!
א- בגרסה הישנה הוא לא העביר לי את שני העמודים למרות שעבדתי באותה צורה בדיוק.
ב- איך אני אמורה ליצור בליד אם אני לא רוצה שהוא יעביר לי את שני העמודים?

• הוסף לסימניות
בסרגל השליטה - ב view - יש לך אפשרויות של הגריד. תוודאי שלא מסומן לך ב-וי smart guide

• הוסף לסימניות
לגבי הפוטושוט, בגירסה החדשה יש שתי אפשריוית לתצוגה של הקבצים, מחובר לסגרל העליון או נפרד ממנו. כנראה שזה עכשיו נפרד ממנו. על ידי לחיצה עם העכבר על הלשונית של הקובץ, וגרירה - את מחברת/מנתקת מהסרגל העליון. תשחקי עם זה..

• הוסף לסימניות
באינדיזיין זה עבד. תודה רבה.

נכתב ע"י סימן טוב;922973:
בסרגל השליטה - ב view - יש לך אפשרויות של הגריד. תוודאי שלא מסומן לך ב-וי smart guide
עדיין מופיעים נתונים על האובייקט, אבל לפחות נעלמו הגיידים. תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;922977:
לגבי הפוטושוט, בגירסה החדשה יש שתי אפשריוית לתצוגה של הקבצים, מחובר לסגרל העליון או נפרד ממנו. כנראה שזה עכשיו נפרד ממנו. על ידי לחיצה עם העכבר על הלשונית של הקובץ, וגרירה - את מחברת/מנתקת מהסרגל העליון. תשחקי עם זה..
לא, לא. הקבצים לא מחוברים לקצה העליון (כבר ניתקתי אותם ממנו כשהתחלתי לעבוד :)). החלון נמצא במקום בו השארתי אותו, אבל רק חלק ממנו מוצג, כמו שתראה בצילום המסך. אם גררתי את החלון לאמצע המסך, שם הוא יחכה לי, פשוט חתוך.

• הוסף לסימניות
אל תנתקי את הקבצים מהסרגל העליון. זו תצוגה נוחה גם לכמה קבצים במקביל. תחברי ותבדקי אם זה פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
התופעה הזו קורית לי לפעמים באינדיזיין. שהקובץ מתקפל בלי סיבה למלבן קטן. אולי זה באג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;923036:
התופעה הזו קורית לי לפעמים באינדיזיין. שהקובץ מתקפל בלי סיבה למלבן קטן. אולי זה באג
אבל זה קורה כל הזמן, לא לפעמים. ממש מרגיז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;922957:
נכון, ובאמת נראה לי שזה מה שגורם לזה (הרקע גולש קצת לעמוד השני בגלל הבליד).
אבל!
א- בגרסה הישנה הוא לא העביר לי את שני העמודים למרות שעבדתי באותה צורה בדיוק.
ב- איך אני אמורה ליצור בליד אם אני לא רוצה שהוא יעביר לי את שני העמודים?

את לא אמורה לעשות בליד בגבול הפנימי - בין 2 העמודים.. רק בצדדים החיצוניים
ממילא לא אמורה להיות לך כל בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י coolpix;923102:
את לא אמורה לעשות בליד בגבול הפנימי - בין 2 העמודים.. רק בצדדים החיצוניים
למה לא? הרי הגלישה צריכה להיות מכל צידי העמוד. ובתצוגה באינדיזיין ששני העמודים צמודים, הגלישה גולשת לעמוד השני.

• הוסף לסימניות
למה צריך גלישה בחלק הפנימי? מישהו חותך לך את זה שם?
זה מפגש עם העמוד השני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י coolpix;923233:
למה צריך גלישה בחלק הפנימי? מישהו חותך לך את זה שם?
זה מפגש עם העמוד השני
כן, אבל כשמעמדים בסוף את החוברת, שני הקבצים האלה לא בהכרח נמצאים אחד ליד השני, וצריך להעביר את אחד העמודים ליד בן הזוג שלו, ואז עלולים להווצר מרווחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה