כללי עבודה פוטושופית

• הוסף לסימניות
כמה נראה לכם לתמחר עבודה כזו:

לשים כמה גדולי הדור כאילו הם יושבים ליד שולחן אחד + תפאורה, שיהיה מפואר ?

• הוסף לסימניות
כמה רבנים?
האם הם נותנים את התמונות או שזה גם צורך חיפוש פוזה מתאימה + קנית תמונות?

• הוסף לסימניות
כולל חיפוש תמונות, וכמובן למצוא את הרעיון איך לשים אותם,
מדובר ב- 5 רבנים

חיפוש התמונות פחות מוריד אותי, הביצוע כאן דורש לדעתי הרבה עבודה בשביל שייצא מווושלם, לכן אני פה בדילמא עם המחיר

• הוסף לסימניות
בין 500-800 ויותר. קח חופשי כמה שבא לך (אבל לא להיות פראייר) זה תלוי גם בנסיון שלך כמה מקצועיות יש לך בצריבה ולסדר את האור וצל ועיטורים מתאימים
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;707962:
בין 500-800 ויותר. קח חופשי כמה שבא לך (אבל לא להיות פראייר) זה תלוי גם בנסיון שלך כמה מקצועיות יש לך בצריבה ולסדר את האור וצל ועיטורים מתאימים
בהצלחה!!
נשמע לי ממש מחיר מצחיק
לדעתי לדרוש מחיר הרבה יותר גבוה זו עבודה מדויקת שדורשת המון השקעה (חוץ מהחיפוש תמונות עצמו שיקח כמה שעות טובות!!! זוית איכות וכו')
לדעתי הכי טוב מחיר משוער בערך + אופציה לתוספת במקרה של חריגה רצינית מהזמנים

• הוסף לסימניות
וודאי שלא במחיר הזה, זה הזוי, (במחיר כזה אני מוכן לתת לך את העבודה :p)

השאלה שלי בכמה אלפים זה מסתכם ?

חבר'ה שעשו דברים כאלה בעבר , יש ?

• הוסף לסימניות
יש מישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה