כללי עבודה ראשונה

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על עבודה ראשונה בעיצוב גרפי שקיבלתם ממנהל בית ספר בו אתם עובדים ושמע שלמדתם גרפיקה?
מדובר בעיצוב חוברת סיכום על הנעשה בבית הספר במהלך שנת הלימודים החולפת.
40 עמודים, עימוד, עיצוב כריכה, הוספת תמונות וכו'... כולל הבאה לדפוס,
אני חדש... ולא שוחה היטב בתוכנות.... העבודה הזו בשבילי היא בעצם תרגול רציני... ובעצם גורמת לי לגלות כמה אני לא יודע....

אז כמה לקחת?

• הוסף לסימניות
בע"ה
שיצא לך יותר מ-30 שקל לשעה.

40 עמודים - מה הם מכילים? זה ש/ל? צבעוני?
איזה רמת חיתוך זה דורש? (שמעתי פה שמתמחרים את זה בנפרד.)

כריכה לוקחים יותר מ-300, ככה אמרו פה.

ותגלה כמה אתה יודע, בע"ה. ב"הצלחה!

• הוסף לסימניות
לא הייתי לוקחת לפי שעות, דווקא בתור מתחיל היות וזה יקח הרבה זמן, זה פרוייקט רציני, הייתי מתמחרת לפי עבודה. אם אתה הולך על מסטר קבוע באינדיזיין זה יהיה הרבה יותר קל.. אני על 24 עמוד בסגנון הזה תמחרתי 1200 ש"ח. כמובן שאם צריך לעבוד על התמונות יותר, חיתוכים וכו', המחיר עולה

• הוסף לסימניות
סליחה מכל מי שזה לא מקובל עליו מה שאכתוב פה...
אני מבינה שחשוב לך לקבל את העבודה, רק לא לצאת פראייר.
אני גם מכירה את זה, מנהל שעובדים אצלו ושמע שמישהו למד גרפיקה לא מעוניין בדרך כלל לשלם יותר מידי... סביר להניח שהוא יבהל אם תבקש ממנו סכום סביר.
במקרים האלו (של עבודה שמעוניינים לקחת בכל מקרה, ולא המחיר יקבע אם כן או לא) נוהגים לדרוש את המקסימום שהלקוח מוכן לתת... מגששים כמה בערך הוא נוהג לשלם על כאלו דברים. הוא יודע, שנה שעברה בטח גם עשה כזה דבר. שואלים אותו מה הוא אומר, כי המחיר בשוק עלה מאז, הוא אומר שבשביל זה פנה למתחיל, ואז מסתדרים פחות או יותר באזור המחיר הזה, ובהרגשה טובה, לא מנוצלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה