בריסקער תלמיד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תלך על אנשין ביתר,אם יש למשהו מספר של מלמד סופרות סת"ם בזול מקצועי באזור ביתר השמח לתגובה
אל תתפשר!!!
תלך על אנשין ביתר,אם יש למשהו מספר של מלמד סופרות סת"ם בזול מקצועי באזור ביתר השמח לתגובה
יש מה לומר בפרטירציתי להתייעץ אתכם אני ברוך השם נשואה כבר
למעלה מעשור. ובעלי הוא אברך כולל. לאחרונה נכנסנו ממש
ללחץ כלכלי. ובעלי התייעץ עם איזה משהו שאמר לו שאם הוא רוצה להשאר
בכולל וגם להרוויח הרבה כסף. כדאי לו מאוד להכנס לתחום של סופר סת"ם.
ולכתוב בשעות הלילה ובבין הסדרים. החבר הזה טוען שאפשר להרוויח גם בסביבות ה 8,000
רק מלכתוב שעתיים שלוש ביום. רציתי לשאול זה נשמע לכם הגיוני?
ובעלי גם ממש מתחבר למקצוע הזה. הוא בן אדם שמאוד אוהב להתעסק באומנות.
וגם איפה מומלץ ללמוד את זה? ולמשך כמה זמן לומדים את זה? מה העלוית?
יש מה לומר בפרטיהבנתי.
אז מה אתה כן ממליץ לעשות?
אתה לא ממליץ לעשות שום דבר מעבר הלימוד?
לי זה נשמע משוואה מאוד פשוטה ככל שההכנסה עולה כך
יש לך יותר כסף. וכשיש יותר כסף יש גם רווחה כלכלית לא כך?
אני מבינה מה שאתה אומר שיש כאלה שברגע שנכנס להם עוד הכנסה
הם עולים רמת חיים בצורה דרסתית.(מכירה את זה מקרוב)
אבל אני חושבת שאנחנו מספיק שקולים בכדי לא להגיע למצב הזה.
וחוץ מזה מה עם השתדלות בכל אופן?
רק הערה קטנה.לדעתי עדיף אצל אנשין, מכיוון שאין אצל רובינשטיין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים