כללי עבודה שלי

• הוסף לסימניות
תודה לאילוז על העזרה...........

קבצים מצורפים

• blossom.jpg
    blossom.jpg
    1.8 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
עבודה מיוחדת עדינה ותופסת
בנוגע לקרדיט, הייתי ממליץ ליצור סוג של לוגו ייחודי, מי שיתלהב מהעיצוב כבר ימצא אתכם.
עוד הערה ממש בקטנה המייל של הלקוח בפונט די בסיסי וזה קצת מנוגד לשורה שמעל

• הוסף לסימניות
הכל ממורכז, למה לפרטים ולהזמנות לוקח פתאום שמאלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2511698:
הכל ממורכז, למה לפרטים ולהזמנות לוקח פתאום שמאלה?

לטעמי זה נכון.
זה לא העיקר, רק משהו טכני יותר

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה
אבל קשה להבין על מה מדברת המודעה - רק שורונת למטה.

צריך להוסיף מעט בודי טקסט ולטפל בויזואל
כי כרגע זה נראה כמו עיצוב תמונות מפרחים חיים
(הקיר, המסגרת, המיקום, הדשא, הפרחים)

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2511861:
עיצוב יפה
אבל קשה להבין על מה מדברת המודעה - רק שורונת למטה.

צריך להוסיף מעט בודי טקסט ולטפל בויזואל
כי כרגע זה נראה כמו עיצוב תמונות מפרחים חיים
(הקיר, המסגרת, המיקום, הדשא, הפרחים)

המון הצלחות!

זו כותרת די בולטת, לא הייתי קורא לה שורונת
ונכון שזה נראה פרחוני אבל יכול להיות שזה מה שיעצור את האנשים מלרפרף הלאה בעיתון ולהסתכל על המודעה

• הוסף לסימניות
אני אהבתי מאד - מצטרף לזה שצריך לשנות את הפונט של המייל וגם בקרדיט לטפל - הוא ארוך מדי

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה