מזגן עבודות גבס להנמכת תקרה למזגן

• הוסף לסימניות
אנחנו עושים מזגן מיני מרכזי וצריכים לכסות את הצנרת במסדרון ובאמבטיה בגבס.
אשמח לקבל תמונות/ רעיונות להנמכת התקרה באמבטיה בשילוב תאורה וכן במסדרון (הפתחים יוצאים למטבח ולסלון)

ואם יש המלצות על איש גבס אמין ומקצועי ולא יקר לעבודה הנ"ל.
תודה!!

• הוסף לסימניות
אנחנו עושים מזגן מיני מרכזי וצריכים לכסות את הצנרת במסדרון ובאמבטיה בגבס.
אשמח לקבל תמונות/ רעיונות להנמכת התקרה באמבטיה בשילוב תאורה וכן במסדרון (הפתחים יוצאים למטבח ולסלון)

ואם יש המלצות על איש גבס אמין ומקצועי ולא יקר לעבודה הנ"ל.
תודה!!
יצחק פרידמן, אמין מאוד ועושה את העבודה בצורה מושלמת!
אוכל לשלוח תמונות וטלפון שלו במייל האישי שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
כן אנחנו עשינו לפני חודש גם מיני מרכזי לסלון ולמטבח.. את המזגן עשינו אצל אחד בשם ש.י.ל.ת והוא הביא לנו את האיש גבס.. אני בלי נדר אצלם ואשלח לך

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת באיזה צורה לסיים את הגבס (משולש, מתעגל, ריבוע...) ואיך יראה הכי יפה..
ניסיתי לחפש תמונות ברשת ולא מצאתי מבחר.
יש אולי אתר או מקום אחר שאוכל לקבל השראה ורעיונות?

• הוסף לסימניות
הנה אני מעלה בשבילך.. בהצלחה
IMG_4843.JPG
IMG_4844.JPG

• הוסף לסימניות
מינימום הנמכה שצריך זה 30 אז בחלק הגבוה זה 30 ואח"כ עשינו דרוג של עוד 10 נראה לי.. זה מאוד מוסיף יופי המדרגה.. הוא לקח לנו באזור ה-3000 על הגבס עשו עבודה מהממת תוך יום אחד.. על כל ספוט 150 .. אני אחפש ואשלח לך את המספר בלי נדר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה