יש לוח מודעות מסודר ומקצועי ,נסחפתם לגמרי
גם אם היא לא רוצה לשלם על מודעה. הרבה יותר הגיוני ואמין שמציעת העבודה תכתוב מייל והמתעניינות יפנו אליה, מאשר שכל אחת שמתעניינת תאלץ לכתוב את המייל שלה.יש לוח מודעות מסודר ומקצועי ,
למה לכתו באשכול פיראטי?
לא קיבלתי מייל
לא חושבת שהתכוונו אלייך, אלא שבאשכולות כאלה יש נטייה לפרסם כתובות מייל ללא הבחנה, בפרט של בחורות, וזה עלול להיות בעייתי.הייי לכל החשדנים אני לא מאיראן אין לי הצעות עבודה והדבר האחרון שמעניין אותי זה המיילים של הניקים פה
בסך הכול שאלתי אם יש למשהו הצעת עבודה זמנית לבחורה שכרגע בחופשה בעקבות המלחמה ורוצה לעבוד בעבודות משרדיות קלות כמו הקלדת ניתונים מענה בצאט לתמיכה טכנית וכדומ משהו שהוא מהבית ומאחורי הקלעים
@הושיעה את עמך אני שלחתי לך אתמול מייל לא הגבת לי זה לא רלוונטי?תשלחי הודעה בפרטי או תכתבי מייל (ותמחקי מיד אח"כ)
ניראה לי כל בנות ישראל במצב השיעמום הזה!!הייי לכל החשדנים אני לא מאיראן אין לי הצעות עבודה והדבר האחרון שמעניין אותי זה המיילים של הניקים פה
בסך הכול שאלתי אם יש למשהו הצעת עבודה זמנית לבחורה שכרגע בחופשה בעקבות המלחמה ורוצה לעבוד בעבודות משרדיות קלות כמו הקלדת ניתונים מענה בצאט לתמיכה טכנית וכדומ משהו שהוא מהבית ומאחורי הקלעים
לא ראיתי@הושיעה את עמך אני שלחתי לך אתמול מייל לא הגבת לי זה לא רלוונטי?
להקפיץ לך?לא ראיתי
כןלהקפיץ לך?
הקפצתי לך
רעיון,אולי שיכתבו כאן את העבודות ולא את המחפשות...כולנו צריכות תעסוקה חיובית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים