כללי עבודות לגננות....

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי גנים קבועים שאני עושה להם עבודות חלקם מושקעות יותר חלקם שחור לבן ופשוט וכו

נוצר מצב שעשיתי עבודות לגננת אחתוהגננת השנייה שהיא חברה שלה רוצה כזה בדיוק להדפיס ואז נשאלת השאלה
הגננת השנייה אמרה לי
מה איך זה עובד עם התשלום
הגננת הראשונה שילמה לך כבר ולי לא עבדת לחוד
מה עושים????????????? איך מתמחרים לה את העבודה
אותו דבר???

• הוסף לסימניות
זה ממש לא אמור לעניין אותה אם עבדת במיוחד בשבילה או למישהי אחרת,
זה כמו שתגידי שוקסברגר לדוג' יקח רק על העותק הראשון כסף מלא וכל השאר זה ממילא הוא לא עבד במיוחד על כל אחד לחוד...
זה העבודה של הגרפיקאים! ומגיע להם להרוויח על מה שהם עושים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הזכויות יוצרים שיכות לך ולכן מצידך להדפיס באלפי עותקים ולמכור לכל הגננות.
אלא אם כן זה רעיון ייחודי של הגגנת הראשונה אז צריך לבדוק כי אולי חלק מהזכויות הולכות לגננת על הרעיון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן,
חלק מהתמחור מחושב לכך שזה ימשיך להמכר,
אילו הגננת הראשונה היתה רוצה בלעדיות, היא היתה מקבלת מחיר אחר.

• הוסף לסימניות
גם אני עובדת עם גנים-ועם גננות שהם חברות
כל גננת מקבלת עבודה (גם אם היא זהה לגן אחר) עם הקדשה שונה -שם הצוות וכד'
ולכן צריכה לראות בכך עבודה אישית והזמנה ספציצפית ולשלם כקודמתה.

אצלי הבעיה קצת שונה : גננת א' -לא מסכימה שגננת ב' (מאותה עיר) תקבל את אותה עבודה.
אז אני משנה צבע או מעגלת טקסט וכד'

ואז במתכוון העבודה משתנה - והתשלום ללא עוררין.

כלל ברזל-משתלם לעבוד עם גננות, אך דורש סבלנות וסובלנות מעל הממוצע.

הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה