דרוש מידע עבודות סמנריוניות

• הוסף לסימניות
אשתי משלימה לתואר ראשון וחלק מהלימודים נצרך לעשות ב עבודות סמנריוניות האם יש מישהו שיודע איפה אפשר
לחפש במחשב מאמרים ומחקרים אקדמאים שתוכל להוציא מזה חומרים לעבודות???
והאם יש מישהו שיוכל לתת הכוונה בכללי על העבודות ???
ממש אשמח לשמוע מישהו שמבין ויודע בנושא
ממש תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשתי משלימה לתואר ראשון וחלק מהלימודים נצרך לעשות ב עבודות סמנריוניות האם יש מישהו שיודע איפה אפשר
לחפש במחשב מאמרים ומחקרים אקדמאים שתוכל להוציא מזה חומרים לעבודות???
והאם יש מישהו שיוכל לתת הכוונה בכללי על העבודות ???
ממש אשמח לשמוע מישהו שמבין ויודע בנושא
בשביל זה יש לה מנחה...

• הוסף לסימניות
היא אמורה לקבל מהמקום בו היא לומדת גישה לספריות ומאגרי מידע מקוונים, ושם יש המון ידע ולא מסובך לחפש לפי נושאים
או שאפשר להירשם לאותן ספריות בתשלום.
בנוסף יש אתר גוגל סקולר, ששם יש המון מאמרים אקדמאיים ונוח מאוד לעבוד אתו-

• הוסף לסימניות
היא אמורה לקבל מהמקום בו היא לומדת גישה לספריות ומאגרי מידע מקוונים, ושם יש המון ידע ולא מסובך לחפש לפי נושאים
או שאפשר להירשם לאותן ספריות בתשלום.
בנוסף יש אתר גוגל סקולר, ששם יש המון מאמרים אקדמאיים ונוח מאוד לעבוד אתו-
היא קיבלה גישה לספריה אבל נטפרי חוסם לי

• הוסף לסימניות
היא קיבלה גישה לספריה אבל נטפרי חוסם לי
בעיה... יש אופציה לעשות את החיפושים במחשב של המקום לימודים, להוריד את המאמרים ולשלוח לעצמה במייל כקובץ מצורף, ואז זה עוקף את נטפרי, קצת מורכב אבל עדיף מכלום....

• הוסף לסימניות
אני נעזרתי ממש בגוגל סקולר, גם בשביל מאמרים וגם בשביל ביבליוגרפיה, כדאי לנסות.
אגב, לפעמים חבל על הזמן שמשקיעים בכתיבה, יותר משתלם לקנות...

• הוסף לסימניות

אביגדור חיים

השאלה גם מה הנושא שהיא כותבת עליו,
אני אישית עשיתי בחינוך וחיפשתי שעות רבות בגוגל ומצאתי מאמרים טובים
היא צריכה לדעת גם איזה מאמרים קבילים כדי לצטט מהם בעבודה
כתיבת עבודה לוקחת המון זמן למי שלא מיומן אבל אם היא בענין ויש לה רצון באמת לדע את הנושא שהיא כותבת עליו אז אולי כדאי לה לנסות כן להתחיל לבד
בחלק מהמקומות לימוד מקבלים הדרכה מפורטת שעוזרת להכנס לענין...
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
את צודקת אבל יש לך 6000 אלף מיותרים בשבילי...
אם לא תהיה ברירה זה מה שאני יעשה אבל מנסה לנסות לבד זה לא סוף העולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה