OR_Design
משתמש סופר מקצוען
פמ"ג DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
"נווו , סיכמנו שזה יהיה לאתמול , זה דחוף ממש, כבר נמשך --- , צריך לרדת לדפוס!!"
בטח שמעתם את זה. נכון?
יש לי לקוחות מסוימים , שאני משום מה שמה לב שתמיד הכל דחוף להם , אבל הבעיה היא יותר גדולה - בהתחלה הייתי מאמינה שזה דחוף , דוחפת הכל הצידה , ועובדת על זה, ושולחת , והנה, רק אחרי יום (במקרה הטוב) הם נזכרים שהם לא עברו על המייל, או שיש עוד תיקון, ואז יש אישור להמשיך , וכך זה מתנהל.
וברקע תמיד "תריצי.. זה דחוף.. דחוווף!!!!!!! נווווו , מה קורה???"
מה עושים עם לקוחות כאלה? אני פשוט רואה שזה ממש לא דחוף.
אז למה שאעבוד "דחווווף"??
ולהבדיל , יצא לי לעבוד עם הרבה לקוחות , גם מכאן , שביקשו עבודה דחופה, והרצתי אותה בזמן שהיה צריך , והכל ירד לדפוס בזמן , כי זה באמת זה היה דחוף.
אני לא אוהבת שמספרים לי סיפורים , ואח"כ עוד מתלוננים שאני זאת שמושכת ומושכת.
ועכשיו אני אשמח לשמוע מה עונים ללקוחות במצב מתסכל שכזה.
רגע, המייל קופץ. והטלפון מצלצל.
"דחוףףףףףףף לעכשיו!!!!"

(אציין שאין לי בעיה לעשות עבודות דחופות , כשצריך ואפשר, אבל כשיש לפעמים שכווווולם צריכים דחווווף , מה אומרים לאלו שהדחוף שלהם הוא ממש לא אמיתי..?)
בטח שמעתם את זה. נכון?
יש לי לקוחות מסוימים , שאני משום מה שמה לב שתמיד הכל דחוף להם , אבל הבעיה היא יותר גדולה - בהתחלה הייתי מאמינה שזה דחוף , דוחפת הכל הצידה , ועובדת על זה, ושולחת , והנה, רק אחרי יום (במקרה הטוב) הם נזכרים שהם לא עברו על המייל, או שיש עוד תיקון, ואז יש אישור להמשיך , וכך זה מתנהל.
וברקע תמיד "תריצי.. זה דחוף.. דחוווף!!!!!!! נווווו , מה קורה???"
מה עושים עם לקוחות כאלה? אני פשוט רואה שזה ממש לא דחוף.
אז למה שאעבוד "דחווווף"??
ולהבדיל , יצא לי לעבוד עם הרבה לקוחות , גם מכאן , שביקשו עבודה דחופה, והרצתי אותה בזמן שהיה צריך , והכל ירד לדפוס בזמן , כי זה באמת זה היה דחוף.
אני לא אוהבת שמספרים לי סיפורים , ואח"כ עוד מתלוננים שאני זאת שמושכת ומושכת.
ועכשיו אני אשמח לשמוע מה עונים ללקוחות במצב מתסכל שכזה.
רגע, המייל קופץ. והטלפון מצלצל.
"דחוףףףףףףף לעכשיו!!!!"
(אציין שאין לי בעיה לעשות עבודות דחופות , כשצריך ואפשר, אבל כשיש לפעמים שכווווולם צריכים דחווווף , מה אומרים לאלו שהדחוף שלהם הוא ממש לא אמיתי..?)
הנושאים החמים