שיתוף עבודות תותחיות מהזמן האחרון, ו.. את יכולה להרויח 100 בפחות משעת עבודה!

• הוסף לסימניות
זה פיצ'ר חדש בקליפ.
תלחצי פה
צפה בקובץ המצורף 1027655
מרגע שלחצת, כל פעולה בקובץ מוקלטת לך.
גם אם עבר חצי שעה שלא נגעת בכלום, וגם אם סגרת את הקובץ ופתחת מחדש.
אם תלחצי על הפקודה הזו שוב, זה ימחק את ההקלטה ויתחיל אותה מחדש.
בסיום העבודה תלחצי על האפשרות השניה שיש שם- export timelaps
וזה ייוצא כקובץ רק של הציור בלי כל המסביב.
בהצלחה!
יו!!!!!!!
עשית לי את היום, אני מיחלת לזה מאוד שיהיה כזה דבר!
אני יכולה להחליט על מהירות הסרטון, אם אני רוצה יותר איטי?

• הוסף לסימניות
ואפשר לעשות שלא יראו שיכבה אחת? נניח אני שמה ציור שממנו אני מעתיקה ועל זה אני עוברת, ויראו רק את השכבות האחרות חוץ ממה שאני מעתיקה?

• הוסף לסימניות
לא כזה משוכלל.......
מהירות אפשר לשנות בתוכנות עריכה של וידיאו
להוריד שכבה אין אפשרות,
יכול להיות שגם את זה ניתן לעשות בעריכה מאוחרת, בתוכנה יעודית.
תלוי מה מונח למטה ומה את רוצה לעשות עם זה בדיוק.

• הוסף לסימניות
זה ממש מטיס את ההקלטה אוטוסטרדה,
אבל בסדר, אני יודעת עריכה ברגע אני מורחת את זה!

מקוה בציור הבא העלות הקלטה בזכות @מלכי וולף !!

• הוסף לסימניות
ואפשר לעשות שלא יראו שיכבה אחת? נניח אני שמה ציור שממנו אני מעתיקה ועל זה אני עוברת, ויראו רק את השכבות האחרות חוץ ממה שאני מעתיקה?
את יכולה להפוך את התמונה לצבע אחיד שאת לא משתמשת בו בציור ולהוריד בעריכה באופציה של מסך ירוק

• הוסף לסימניות
נראה לך שזה יצא מושלם?
יכול להיות..

• הוסף לסימניות
לא כזה משוכלל.......
מהירות אפשר לשנות בתוכנות עריכה של וידיאו
להוריד שכבה אין אפשרות,
יכול להיות שגם את זה ניתן לעשות בעריכה מאוחרת, בתוכנה יעודית.
תלוי מה מונח למטה ומה את רוצה לעשות עם זה בדיוק.
אתם יודעים איך עושים את זה בפוטושופ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה