כללי עבודת ארט - גלות ציון

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 807.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יואוו!!!
לא גמרתי להתעמק ולמצוא אלמנטים ומשמעויות!!!

אהבתי יותר מפרעה והכלב...

• הוסף לסימניות
:eek: :cool: :eek: ;) :rolleyes: :mad: :p :confused: :) :( :D
אנחנו פשוט לא מתחברים...

• הוסף לסימניות
מדהים.

אני רואה את זה, ונזכרת כמובן בחורבן הבית ולאחר מכן בגלות המרה. אני רואה כאן יהודים רבים אזוקים ברגליהם בשרשראות כבדות - מדדים ברגלים פצועות לכיון בבל. אני רואה גם שערות של יהודים שנשרפו בשואה. גם כאפיות של מחבלים ימ"ש.

אך אם תתעמקו יותר תגלו כאן גם את הגלות היותר מרה והיא ההסתר פנים שאפילו לא שמים לב עד כמה גלות יש כאן...

• הוסף לסימניות
...וואו..יפייפה..ובעל משמעות עמוקה...

• הוסף לסימניות
על זה היה דווה לבנו
על אלה חשכו עינינו
על הר ציון ששומם..

• הוסף לסימניות
אני רואה את האריה של עיריית ירושלים.
(קשור?)

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה משמעויות בתמונה אחת? פשוט מדהים!
אה מזל שאמרת שזה קשור לציון... כי בטח היינו מבינים את זה לבד....חחחח

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום.

רק שאולי זה מזכיר מגן דוד...?

• הוסף לסימניות
אולי זה נראה קשקוש אחד גדול (עם הרבה עומק כמובן...)

אבל אם הוא ידפיס את זה כמו שצריך או על זכוכית וימסגר את זה כראוי, זה יימכר באיזו חנות בצפת ב2000 דולר לפחות!

אתה רק צריך ליחצ''ן את היצירות הללו כמו שצריך, ואז קלה הדרך למצוא את מי שבאמת יראה שם את כל מה שאתה רוצה (ולא רוצה)...

מה שנקרא 'אמנות'...

• הוסף לסימניות
יש שם חמשה, מגן דוד ונראה לי כתר מקדימה. זה מה שאני ראיתי אבל אני לא עמוקה כמוהו

• הוסף לסימניות
נראה לי שתמונות מסוג זה טובות לחידוד הדמיון
אבל אחרי הכל מה יצא מזה...

• הוסף לסימניות
יאיר, אני חושבת שזה טוב גם לפורום, שיהיה קצת אפשרות להתבדח (על חשבון השני.......)
אבל תדע לך, שיש אנשים שרק מזה יוצא להם משהו, רק את זה הם אוהבים.
טיפוגרף, יש לי שאלה- את קודם מתכננת את הנושא ואז בונה את היצירה, או קודם מקשקשת יצירה ואז מחליטה לאיזה נושא זה מתאים?
(שאלת הביצה והתרנגולת?!?)

• הוסף לסימניות
1. המשמעות של כל עבודת אמנות הוא נפש בזמן ומקום.
2. ההתבוננות ביצירות אלו מפתחות את האונה השמאלית, היצירה עצמה את האונה הימנית.

אגב, עבודת אמנות זו נקראת אומנות טוויה, ומיישמת אשליות אופטיות בכמה מישורים.

• הוסף לסימניות
אגב, גרפוטו, למיטב ידיעתי יש לפנות אלי בלשון זכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה