עבודת המידול הראשונה שלי-בוגטי-רכב אספנות

• הוסף לסימניות
עבודת המידול הראשונה שלי בבית פרוג-"הבוגטי" רכב אספנות.

קבצים מצורפים

• הבוגטי של ריקי.jpg
    KB 176.1 · צפיות: 33
  • הבוגטי של ריקי צד.jpg
    KB 379 · צפיות: 29
  • הבוגטי של ריקי פנים.jpg
    KB 419.6 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
עבודת המידול הראשונה של ריקי רכניצר יפה מאד אבל בתמונה השניה הרכב נראה באויר כי הצל לא צמוד לגלגלים הקדמיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארי בראון;1653973:
עבודת המידול הראשונה של ריקי רכניצר יפה מאד אבל בתמונה השניה הרכב נראה באויר כי הצל לא צמוד לגלגלים הקדמיים.

תודה על ההערה הבונה, קח בחשבון עבודה ראשונה...

• הוסף לסימניות
זכורני מימי קדם איך עופר עבד אישית על הסבר מידול הצמיגים, יפה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!, אהבתי את הירידה לפרטי פרטים, מוסיף הרבה ריאליסטיות לעניין. למרות שהייתי מצפה מרכב אספנות להיות גם חבוט פה ושם

באיזו תוכנה יצרת אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1654111:
עבודה יפה מאוד!, אהבתי את הירידה לפרטי פרטים, מוסיף הרבה ריאליסטיות לעניין. למרות שהייתי מצפה מרכב אספנות להיות גם חבוט פה ושם

באיזו תוכנה יצרת אותה?

להיפך רכב אספנות מושקע ומלוקק, אני משער שזה מאיה ומנטל ריי

• הוסף לסימניות
עבודת מידול יפה מאוד!
העבודה הראשונה (וגם השניה והשלישית וכו') שלי הייתה מאוד רחוקה מזה...

כדי לקחת את זה לשלב הבא, הייתי עובד עוד על החומרים.
ועוד דבר, אם יורשה לי - אני לא מומחה גדול לצמיגים, אבל הטקסטורה שלהם נראית לי קצת מוזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1654111:

באיזו תוכנה יצרת אותה?

תוכנת מאייה

• הוסף לסימניות
ואווו עבודה יפה
תוכלי להעלות גם את הרשת (wire)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד וברמה גבוהה.
כל הכבוד , את מוכשרת מאוד.

• הוסף לסימניות
השקעה אדירה ומדוייקת במידול, מדהים.

• הוסף לסימניות
מדהים!
חילך ל3D.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה