אופיס 365 עבודת הקלדה

• הוסף לסימניות
חברה ביקשה שאקליד לה עבודת גמר. כמה מקובל לקחת על זה-ז"א-לפי מה: מס' עמודים/תווים וכד'
אשמח להכונה!

• הוסף לסימניות
לפי תווים
הממוצע 3-4 ש"ח ל-1000 תוים (ללא מרווחים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1262214:
(ללא מרווחים)

גם את הרווחים צריך להקליד, וגם הם מחושבים בספירת תווים לתשלום.

• הוסף לסימניות
מן הסתם יש בword‏ פונקציה של ספירת תוים, באיזו לשונית אני מוצאת את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתבים;1262223:
גם את הרווחים צריך להקליד, וגם הם מחושבים בספירת תווים לתשלום.

אם אתה מחשב רווחים תעשה זאת לאחר חיפוש והחלפה של רווח כפול ברווח בודד כדי שלא תכנס בחשש גזל ח"ו.

מן הסתם יש בword‏ פונקציה של ספירת תוים, באיזו לשונית אני מוצאת את זה?
(מצ"ב תמונה)

קבצים מצורפים

• ספירת מילים.png
    KB 366.8 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
תודה רבה למגיבים, עזרתם לי מאד!
תכל'ס, אם אני רוצה לקחת מחיר ממוצע - 3 שח ל1000תוים? על התיקונים אני לא סגורה...

• הוסף לסימניות
המחיר הממוצע הוא 4 ש"ח ל1,000 תוים, פחות מזה לדעתי זה מתחת למינימום.

לגבי התיקונים תלוי איזה תיקונים מדובר, אם זה טעויות הקלדה או שינויים שהלקוח ביקש ממך.

אני לוקחת לשעת תיקונים 40 ש"ח לשעה- כשמדובר בשינויים שהלוקח מבקש.

טעויות שלי אני לוקחת על אחריותי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1262276:
אם אתה מחשב רווחים תעשה זאת לאחר חיפוש והחלפה של רווח כפול ברווח בודד כדי שלא תכנס בחשש גזל ח"ו.

אישית, כשאני מוסר עבודה לקלדניות אני לא מתחשבן איתן על כך, זה בגדר טעויות סבירות שמקובלות וידועות מראש.

• הוסף לסימניות
שלוש ש"ח זה ממש קצת לפחות ארבע

• הוסף לסימניות
לא פחות מ4 ש"ח ל1000 תווים עם רווחים!
זה המחיר כבר לפחות 7 שנים!
אפשר כבר להעלות אפילו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1262276:

לא מצאתי בחיפוש והחלפה, ערך שנקרא "רווח כפול" או "בודד", איך זה נקרא בוורד?

• הוסף לסימניות
בחיפוש לעשות שני רווחים, בהחלפה לעשות ריוח אחד, לעשות החלף הכל שוב ושוב עד שנגמרים הרווחים הכפולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתבים;1266781:
בחיפוש לעשות שני רווחים, בהחלפה לעשות ריוח אחד, לעשות החלף הכל שוב ושוב עד שנגמרים הרווחים הכפולים.

יש מס' סוגי רווחים בבחירת החיפוש - רווח לבן, רווח קשיח וכדו',
במה עלי לבחור?

ושוב תודה:)

• הוסף לסימניות
לא לבחור כלום,
פשוט להכנס לתיבה חפש את ולהכניס 2 רווחים
להיכנס לתיבה של החלף ב ולהכניס רווח אחד.
החלף הכל. וכו' כנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1266804:
לא לבחור כלום,
פשוט להכנס לתיבה חפש את ולהכניס 2 רווחים
להיכנס לתיבה של החלף ב ולהכניס רווח אחד.
החלף הכל. וכו' כנ"ל

תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה