כללי עבודת ה"מש" הראשונה שלי

• הוסף לסימניות
מכיון שהיא לא גמורה לא העליתי אותה עד עכשיו, אבל כיון שלא מצאתי את הזמן להשלימה, אני מעלה אותה כמות שהיא, ואשמח לחטוף על הראש...

קבצים מצורפים

• תמונה חדשה.png
    KB 132 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מושקע ביותר. מדהים.

• הוסף לסימניות
לא נורמאלי. איזה יופי.
כל הכבוד.
נראה כמו עבודת נמלים

• הוסף לסימניות
וואהווווווווו, גדול!

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!
נראה ממש מכונית אמיתית!
ניכרת השקעה של שעות רבות מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה ביותר

• הוסף לסימניות
מדהים! חסרים לי הגלגלים...
ואם אתה כל-כך רוצה ושמח "לחטוף על הראש" תעלה את זה לפורום צילום...;):)

• הוסף לסימניות
ממש מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נראה ממש תמונה.

מאחורה טיפה הייתי עובד עוד קצת על הפן-טול וכמובן הגלגלים שחסרים, חוץ מזה, נראה מליון דולר

• הוסף לסימניות
מדהים, אפשר סיבוב...

• הוסף לסימניות
וווואו!מדהים!
לא להאמין שזאת עבודה ראשונה

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות המעודדות.
חובה לציין כי הקרדיט מגיע למורה לירן טביב ולחיים דיקמן שלא מתפשר על פחות מהטוב ביותר.

• הוסף לסימניות
וואלה ידידיה

עם כאלה עבודות
לא יארך הרבה זמן עד שרכב כזה יעמוד בחניה שלך
ולא תצטרך רק לחלום עליו

מדהים עלה והצלח
ידידיך לשולחן הלימודים בפרוג
נפתלי

• הוסף לסימניות
מדהים!

אם אחרי העלאה תקבל חשק להמשיך.
אז צריך גלגלים (הרי הרכב נוסע ע"י גלגלים עגולים שמסתובבים בתנועה סיבובית על ציר עומד.) :)
מאחור צריך כמה פינישים (לא צריך להסביר כי עשית עבודה מעולה בשאר הרכב)
ומקדימה לגריל העליון צריך לעגל קצת ולא ישר כמו שעכשיו!

ממליץ מאוד לחטוף את הקריזה ולעבוד עד הסוף אני יש לי כמה עבודות שהתחלתי ולא סיימתי וזה ממש חבל!

• הוסף לסימניות
אין לך מושג עד כמה אתה צודק, העבודה הזו מהקורס באילוס לפני יותר מחצי שנה, והיום אני עמוק בתוך פוטושופ. אכן, צריך למצוא את הזמן להשלים עבודות....
אולי הפידבקים שקיבלתי כאן ימריצו אותי.

• הוסף לסימניות
אין לך מושג עד כמה אתה צודק, העבודה הזו מהקורס באילוס לפני יותר מחצי שנה, והיום אני עמוק בתוך פוטושופ. אכן, צריך למצוא את הזמן להשלים עבודות....
אולי הפידבקים שקיבלתי כאן ימריצו אותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה