כללי עבודת עיצוב לספר קודש. עזרו נא>

• הוסף לסימניות
כמה לדעתכם אני אמורה לקחת לעיצוב שחור לבן ספר קודש (המתחלק ל3 כרכים) הכולל:
7 הסכמות
תוכן עניינים בשמה וריאציות
1000 עמודי תוכן של דרשות בסך הכל
עימוד הספר
כריכה
ומלא תיקונים של רווחים כפולים, שגיאות כתיב, ועוד...

יעזור לי מאוד אפילו לדעת כיוון.
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
עימוד - לפי כמות העמודים. תלוי בסגנון העימוד
כריכה - תלוי גלופה או מעוצב
עמודים מקדימים כמו שערים והסכמות - מתומחר בנפרד, לפי כמות העמודים המעוצבים.

• הוסף לסימניות
ברשותך, נסדר את העבודה לחלקים יותר הגיוניים:
כריכה = 500$ למקצוען, 200$ למתחיל עם ידע, 0$ בפעם הראשונה ורק יגרום לחוסר במכירות.
פורזץ = לא כתבת את זה, אבל זה לוקח קצת זמן, בפרט עם אתה עושה עיצוב מעניין ויפה.
הסכמות = לא משנה הכמות. זה בס"ה עוד סוג עיצוב קליל בתוך הספר.
עימוד הספר = עימוד זורם. לוקחים בין 3-15 ש"ח לעמוד.
תוכן עניינים = כתבת בכמה וריאציות. זה חשוב מאוד לדעת מה בדיוק יהיה צורך לעשות.
אם זה רק תוכן לפי שמות הדרשות/בעלי הדרשנים, אז אם בנית את הספר נכון, עם סגנונות פסקה, אז זה אוטומטית.
תיקונים של שגיאות כתיב = עבודה שלא אמור להיות קשורה אליך. הייתי מתעקש לקבל ספר מוכן לעימוד.
אבל אם גם את זה אתה עושה, זה מוסיף עוד נופך וזמן לעבודה.
רווחים כפולים, מתקנים לפני שמתחילים לעבוד ע"י חפש והחלף (חפש: ( )+ והחלף ברווח אחד).

ס"ה, זה אמור להיות בסדר גודל של 10 אלף ש"ח.

• הוסף לסימניות
לחידוד:
את הספר כבר כמעט סיימתי.
מדובר בכריכת עור+הטבעה
אם הייתי יכולה הייתי לוקחת את הספר ללא שגיאות כמובן, אך לא כך היה.
היה המון חפש והחלף...
כריכה- אמנם פעם ראשונה, אבל אני גרפיקאית בעלת ניסיון, כך שלא אקח על זה 0$
עימוד הכולל: כותרת ראשית לפרק , ו3 כותרות משנה בתוך הפרק.
עמודים מעוצבים בצידי הדף+שם הדרשה בראש הדף.

• הוסף לסימניות
תתכונני לשפכטל על זה שלא תמחרת מראש....

• הוסף לסימניות
זה בסדר יש לי עסק עם מישהו שהתחום של כסף שולי אצלו... אחרת לא הייתי נכנסת לזה...

• הוסף לסימניות
לא פחות מ10 אלף. לא יותר מ18.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה