כללי עבודת פרסום - שלב הגמר.

• הוסף לסימניות
הכנתי פרסומת לחברה המתמחה בכתיבת ביוגרפיה למשפחות, אגב היא החברה החרדית היחידה המתמחה בתחום, דבר אשר הייתי אמור לרמז בפרסום, הכתיבה שלי - כמו"כ העיצוב הגרפי והקריאייטיב אקווה לתגובות...
תודה.

קבצים מצורפים

• דרכי אבות - עט.jpg
    2.6 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אין קובץ מצורף

• הוסף לסימניות
המודעה חביבה בסך הכל, אבל לעניות דעתי היא לא מספיק טובה בשביל פרסום. על מנת לפרסם חברה שמבצעת עבודה מהסוג הזה, צריך לעבוד יותר חזק על הרגש.

מה שאני הייתי עושה, מזמין מוקסברגר ציור של סבא יושב בסלון שלו (עתיק) ומספר לנכד והנכד נראה קשוב ומרותק לסיפור, והייתי משלב את זה עם טיפוגרפיה טובה + מסר קצר וקולע.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אתה מסכים לשלם על תמונה של וקסברגר ??? משהו שנע בין 300 דולר ל400

• הוסף לסימניות
הפונטים שבחרת ממש לא מתאימים. אתה צריך פונטים חמים יותר, זורמים וקלאסיים יותר.
ליבורנה, אשר, תהילה וכדו' יתאימו יותר למרקש של הלוגו. מה למגה ולמרקש?!
גם השעון לדעתי מוגזם ולא בדיוק מביע את הענין.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אולי תמונת אורלוגין כבד ומגולף תעשה את העבודה יותר טוב מהשעון.
מלבד הפונט, גם הצבע האדום הציק לי.

• הוסף לסימניות
נוי הביאה רעיון מצויין!
קח תמונה עתיקה של אורלוגין או אפילו בית מבפנים בסגנון עתיק כזה... אפשר אפילו להוסיף צלליות של סבא ונכד...
שים אותה על ה-2\3 (במקרה שהתמונה באמת מעולה ומשקפת) למטה בקטן או בצד תכתוב את המלל והלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;488314:
נוי הביאה רעיון מצויין!
קח תמונה עתיקה של אורלוגין או אפילו בית מבפנים בסגנון עתיק כזה... אפשר אפילו להוסיף צלליות של סבא ונכד...
שים אותה על ה-2\3 (במקרה שהתמונה באמת מעולה ומשקפת) למטה בקטן או בצד תכתוב את המלל והלוגו.

לא הבנתי, אפשר הסבר מפורט ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;488316:
לא הבנתי, אפשר הסבר מפורט ???
מה שחשבתי זה שינוי לגמרי של המודעה.
תחפש באתרי התמונות שעון ישן בסגנון הזה או זה או אם תמצא משהו יותר מוצלח. ותנסה שזה יהיה המוטיב המרכזי. והטקסט בקטן למטה או בצד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה