עבודת שרטוט

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על עבודת שרטוט? מדובר על שרטוט דירה שלמה כרגע רק תכנית כללית - מידות וריהוט
תודה.

• הוסף לסימניות
גלובלי כן?

• הוסף לסימניות
בדכ לפי שעה. איזור ה85 לשעה.

• הוסף לסימניות
לאיזה צד הפליאה?
זה שיהיו כאלו שמוכנות לעשות את זה ב-50 ש"ח, לא אומר שזה מחיר ריאלי
בדכ לפי שעה. איזור ה85 לשעה.
בסגנון כזה של עבודה לא מומלץ לקחת מחיר שעתי כי הוא יוצא נמוך מאד, לא שווה לתקשר עם לקוח, להתיישב ליד המחשב, לשלוח, לתקן בשביל 100 ש"ח
מומלץ לכל אחד להעמיד לעצמו רף מאיזה מחיר הוא מתחיל 'לעבוד' לא משנה על מה, כל סוג של עבודה מול לקוח.
מחיר שעתי נכון יותר בעבודה גדול יותר שקשה לאמוד את אורכה

• הוסף לסימניות
לאיזה צד הפליאה?
זה שיהיו כאלו שמוכנות לעשות את זה ב-50 ש"ח, לא אומר שזה מחיר ריאלי

בסגנון כזה של עבודה לא מומלץ לקחת מחיר שעתי כי הוא יוצא נמוך מאד, לא שווה לתקשר עם לקוח, להתיישב ליד המחשב, לשלוח, לתקן בשביל 100 ש"ח
מומלץ לכל אחד להעמיד לעצמו רף מאיזה מחיר הוא מתחיל 'לעבוד' לא משנה על מה, כל סוג של עבודה מול לקוח.
מחיר שעתי נכון יותר בעבודה גדול יותר שקשה לאמוד את אורכה
רותי-הפליאה הייתה כי חשבתי שזה מחיר גלובלי ופיספסת כמה אפסים
רק אח"כ הבנתי שכוונתך למחיר שעתי שזה הטווח

• הוסף לסימניות
רותי-הפליאה הייתה כי חשבתי שזה מחיר גלובלי ופיספסת כמה אפסים
רק אח"כ הבנתי שכוונתך למחיר שעתי שזה הטווח
עכשיו אני רואה שבאמת לא הבנת אותי
אני כן התכוונתי למחיר גלובלי, לשרטוט של תכנית של דירה אחת זה אמור להיות טווח המחיר.
אלא במקרים יוצאי דופן- בדירה מרובת מפלסים וגדולה במיוחד/ העתקה ממקור מאד לא קריא המצריך פענוח/ חסר במידע המאפשר חשיבה וחישוב רב

לא באמת התכוונת שמחיר שעתי הוא 600 ש"ח לשעה... ועוד במחיר סטנדרט,
אולי קיים אבל לא בסטנדרט
הטווח השעתי המוכר לי נע בין 50 ש"ח כמחיר רעב ועד למחיר של בערך 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שבאמת לא הבנת אותי
אני כן התכוונתי למחיר גלובלי, לשרטוט של תכנית של דירה אחת זה אמור להיות טווח המחיר.
אלא במקרים יוצאי דופן- בדירה מרובת מפלסים וגדולה במיוחד/ העתקה ממקור מאד לא קריא המצריך פענוח/ חסר במידע המאפשר חשיבה וחישוב רב

לא באמת התכוונת שמחיר שעתי הוא 600 ש"ח לשעה... ועוד במחיר סטנדרט,
אולי קיים אבל לא בסטנדרט
הטווח השעתי המוכר לי נע בין 50 ש"ח כמחיר רעב ועד למחיר של בערך 200 ש"ח
את באמת מוכנה לקחת על שרטוט 200 ש"ח?!
וסתם כך שאלה נוספת-בזמני עומס אני מעסיקה שרטטת האם קיים הבדל בשכר פר שעה אם זה רק שרטוט או כולל שינויי תכנון קלים(מעברים וכד')?

• הוסף לסימניות
את באמת מוכנה לקחת על שרטוט 200 ש"ח?!
וסתם כך שאלה נוספת-בזמני עומס אני מעסיקה שרטטת האם קיים הבדל בשכר פר שעה אם זה רק שרטוט או כולל שינויי תכנון קלים(מעברים וכד')?
אני אישית לא לוקחת 200 ש"ח לשרטוט דירה
אבל אין לי מושג מי השואל/ת ומה רמתה, אולי היא עדיין בלימודים...
וכן, זהו טווח הגיוני בעיני כל עוד מדובר בדירה ממוצעת

לגבי מה ששאלת- בד"כ מי שעובדת על תקן שרטטת עובדת בשכר נמוך ממתכננת.
אם השכר מקובל על העובדת שלך והוא הגון גם בעיניך, לא רואה בעיה שפה ושם יהיו לה דברים קצת מעבר לשרטוט (את הרי לא מדברת על תכנון ממש אלא על שינויים וכדו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה