עבור אבטחה וביצועים מצב זה של WINDOWS מפעיל רק יישומים המאומתים על ידי MICROSOFT

• הוסף לסימניות
מחשב נייד, חדש, אני מכניסה נטסטיק בפעם הראשונה, מנסה להפעיל ו-

עבור אבטחה וביצועים מצב זה של WINDOWS מפעיל רק יישומים המאומתים על ידי MICROSOFT
פעולה זו עוזרת להגן על המחשב שלך וגורמת לו לפעול בצורה חלקה.
עדיין רוצה להפעיל יישום זה, גלה כיצד-
וכאן זה לוקח אותי לחנות מיקרוסופט שכמובן לא ניתן לגלוש בה כי אין חיבור לאינטרנט כי הנטסטיק לא עובד כי....

ניסיתי לבטל את כל הגדרות הבטיחות של מיקרוסופט, כל האנטי וירוס מושבת, בקרת אפליקציות ודפדפן מושבתות ועדיין.

ואין לי WIFI :(

אשמח לרעיונות!

• הוסף לסימניות
צריך לצאת ממצב S

• הוסף לסימניות
בלי אינטרנט זה קצת בעיה, תצטרכו לחבר סמארטפון או משהו עם כבל למחשב כדי לקבל אינטרנט, או להתקין התקנה נקיה (אפשר גם מבפנים)
לכאורה אפשר גם עם WIFI, לא?
אני מבינה שאי אפשר בלי... :(

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תצטרכו לחבר סמארטפון או משהו עם כבל למחשב כדי לקבל אינטרנט
מתוך סקרנות: מצב S לא מאפשר קליטת WIFI ?
או שרק מונע הפעלת היישום של הנטסטיק? אם כך, לכאורה אפשר גם להתחבר לרגע ל WIFI של שכנים שמוכנים לתת, ולסדר את זה.

• הוסף לסימניות
כתבתי יחד איתך. אין לך WIFI במחשב בכלל? מושבת?

יש WIFI, לי אין.
נראה שאין ברירה, אני אנסה לחפש משהו שיש לו לתתלי.

אבל צריך לשים לב- כל מי שמעקר את האינטרנט מהמחשב (אאוטנט) עלול להשאר תקוע.

• הוסף לסימניות
גם לי אותו סיפור:(
ואני יכול להתחבר אך נטפי כותבים הודעת שגיאה
בעיית DNC שלא מוגדר נכון משהו יודע מה זה אומר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה