כללי עבור פרויקט של תלמידה

• הוסף לסימניות
לצורך הפרויקט צריכה תלמידתי ליצור אותיות תלת מימד מ...קרח
אם למישהו ידועה דרך לעשות זאת, אשמח שתשאיר לי כאן
(פשוט כל נסיונותי עלו בתוהו...)

תודה לכל המשתדלים

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר בדיוק, אבל הרעיון הוא כזה...

באילוסטרייטור, יוצרים מרובעים לא סימטריים, יוצרים בהם מאש, צובעים את הנקודות בגוונים שחור, אפור ולבן, אחר כך באופסיטי עושים אותם מולטיפליי, השחור נעלם, שמים אותם בשלשה זוויות בדימוי תלת מיימדי, ניתן גם לעשות טיפות שיתנו מראה של לחות ע"י עיגול לבן ועיגול שקוף + בלנד וכו'.

• הוסף לסימניות
זו התוצאה של חבר שלי בהגשה במסגרת הלימודים בפרוג, קרדיט לניק גרפיקס1.

fetch

• הוסף לסימניות
אני משערת שאמורה להיות פה תמונה...
בכל אופן - רב תודות

• הוסף לסימניות
כבר לא זוכרת איך עשיתי את זה. תיכף מצרפת קישור לקובץ פתוח בג'מבו, נסי לחפור בשכבות, לשים לב לשיטת התאמה ולאפקטים וכן לשקיפויות. מקווה שיעזור לך.

https://jumbomail.me/j/uZiXbO18kU6N1Mn

קבצים מצורפים

• הקרח.jpg
    KB 796.6 · צפיות: 0
  • הקרח2.jpg
    הקרח2.jpg
    KB 198.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
welcome , wald תודה לכם!
אם יש לעוד מישהו רעיון, אשמח לשמוע!:)

• הוסף לסימניות
העבודה היא בשלבים,
בשלב הראשון, וצרים את הטקסט עם תלת מימד באילוסטריטור,
בשלב שני, מעבירים את הטקסט עם התלת מימד כצורה לפוטושופ,
שם משתמשים בכלי ההבהרה וההכהיה, ומכהים את החלקים הבהירים שבתלת מימד ואת הכהים מכהים,
ע"י כלי הבחירה בוחרים את החלקים הכהים הרגילים והבהירים,
ומחלקים את זה ל- 3 שכבות,
בשלב השלישי, לוקחים תמונה של קרח, שמשקפת את הקפאון!,
מצמידים לכל שכבה, את הטקסטורה של הקרח בזוית הנכונה.. עם alt
בשלב הרביעי, לוקחים מברשת ומטשטים את הצדידים הסימטרים והחדים של כל שכבה,
כך שתתחבר באופן טבעי יותר, לשכבה שמעליה...
את יכולה להוסיף מלמעלה כמו גלידים שיוצאים מהקרח ומתחברים באופן טבעי...

נכתב מהזכרון... מקווה שהובנתי..

• הוסף לסימניות
להשראה...

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    KB 418.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הנה המדריך שיש לי, אבל בפוטו שופ
לא מצליח להצטרף...

• הוסף לסימניות
> הורדתי < לך מיוטיוב כמה מדריכים
(באחד מהם יש מוזיקה, שימי לב)

הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה