עברית לוינדוס 8

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חסום לי כמובן. יש מצב לבקש???...
נא לציין 64 או 32 ביט.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול? לג'מבו או לדרופבוקס?
הגירסה שלי זה 64 ביט.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, באתר של מיקרוסופט יש הורדה של הווינדוס כביכול בעברית, אבל כשמורידים בשם הקובץ כתוב english, אז זה עברית או אנגלית?! מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
באנגלית, ולא עוד אלא שזו גירסה שא"א להתקין לה עברית כמדומני. רק היא תומכת בעברית בתוכנות ובטקסט.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין את ווינדוס 8 שהורדתי בעבר באנגלית, וכשהכנסתי את קוד ההפעלה השמור אצלי מפעם הוא לא מקבל אותו, איך זה יתכן?! אולי בגלל שניסיתי להפעיל מתוך ווינדוס 7 ולא להעלות את המחשב מההתקנה? יכול להיות דבר כזה?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא, אני ניסיתי את הקוד שקיבלתי בזמנו כשהורדתי את הקובץ, הקוד שאתה נותן פה זה הקוד מהגרסה העדכנית, אבל גם אותו ניסיתי והוא לא עובד. אם יש לך את הקוד מהגרסה הקודמת אולי תכתוב לי אותו שאני אשווה ואראה אם הייתה לי איזו טעות בהעתקת הקוד. תודה מראש.

עריכה:
עכשיו מצאתי ברשת את הקוד שלי וראיתי שטעיתי בתו אחד...

תודה על הניסיון לעזור.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, מישהו יודע איך בכלל משתמשים בקובץ השפה? שכן כשניסיתי להתקינו דרך c:/windows/system32/lpksetup הוא לא זיהה את הקובץ כתקין....

האם מישהו ניסה והצליח?

• הוסף לסימניות
מה שאני העליתי הו של 64 ביט.

• הוסף לסימניות
לא, אני בכלל לא התקנתי וינדוס 8, בינתיים טוב לי 7...
אבל אני כתבתי לתשומת ליבך שאולי התקנת של 32 ואני העליתי של 64.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל לא, אני התקנתי 32 כי הווינדוס 8 שהתקנתי הוא 32...

• הוסף לסימניות
אז אתה רוצה שאעלה לך את 32?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;847869:
אז אתה רוצה שאעלה לך את 32?

אין צורך, אני יכול להוריד אותו מהמקור, אולי לא שמת לב אבל אני לא פותח האשכול ולא אני ביקשתי את ההעלאה...

הורדתי את הקובץ המתאים ל86X ולא ממש יודע איך להפעיל אותו.

• הוסף לסימניות
לישראל, לדעתי לא צריך לחלץ את הקובץ כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• נעול
    • נעוץ
    63
  • ברוכים הבאים ללינקיה של פורום מחשבים!

לטובת כל חברי הפורום באשכול זה ירוכזו הלינקים לאשכולות מרכזיים וחשובים בשלל נושאים מתחומי מחשבים, סלולר ושות'.

האשכול המרכזי עבור סוגי הפלאפונים הכשרים ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.

האשכול המרכזי עבור נגנים MP3 ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.

האשכול המרכזי עבור אוזניות ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.

האשכול המרכזי ליעוץ עבור טאבלט / אייפד ▪︎ סינונים, רכישה ותיקון תקלות.

האשכול המרכזי ליעוץ עבור רכישת מחשב נייח / נייד (יד ראשונה / שניה).

האשכול המרכזי לציוד היקפי למחשב ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.

האשכול המרכזי ליעוץ עבור בעיות / תקלות במחשבים.

האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס.

האשכול המרכזי לשאלות וטיפים בוורד.

האשכול המרכזי לשאלות וטיפים באקסס.

גמ"ח נקודות בנטפרי.

ג'ימייל, קוד אימות (SMS) לטלפון כשר ומה שביניהם ▪︎ האשכול המרכזי

"אִישׁ אֶת רֵעֵהוּ יַעְזֹרוּ וּלְאָחִיו יֹאמַר חֲזָק". (ישעיהו מ"א.ו')

בהצלחה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה