עברנו את הסכום של העוסק פטור מה ההמלצות לגבי המעברנלמורשה בדרך הכי טובה

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להזדכות על המע"מ

וכדו'

תודה רבה

• הוסף לסימניות
השאלה לא ברורה דיה. אם הכוונה ל-2016 אז זה די אבוד. אם הכוונה מכאן ואילך יש להודיע למשרדי מע"מ על מעבר לעוסק מורשה החל מ-1/1/17 ואז להתקזז במע"מ.

• הוסף לסימניות
תודה
מקזזים רק מ 2017?

מה עם כל הקניות של 2016?

תודה

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, מנקודת מבט של פקיד המע"מ, ניתן לקזז תשומות מהרגע שמסווג במע"מ כעוסק מורשה.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להוסיף שאלה בנושא----
?
אני גבולית עם התקרה של עוסק פטור
לא ברור לי האם שווה לי כספית להרוויח קצת יותר ולהיות עוסק מורשה
ובמה זה תלוי?

• הוסף לסימניות
הבהרה לגבי MMILIT - במידה והעסק סווג במע"מ כעוסק מורשה ב-2016 אז ניתן יהיה לקזז תשומות מאותה תקופה.
צליל בגיל - הכי חשוב הוא השיקול העסקי-כלכלי. תמיד כדאי להרוויח יותר אם אפשר...
לגבי החלק של מע"מ - ע.מ. צריך לדווח כל חודשיים וכפועל יוצא לרכז חשבוניות ולחשב. זה דורש עלות וזמן (תמיד יש מכתבים או טעויות וכו'). מאידך, יצא לי לשמוע לא אחת על מישהו שביקש איש מקצועי, קיבל הצעות זהות והעדיף את העוסק מורשה על העוסק פטור כי הוא נותן לא אפשרות להזדכות על המע"מ (כלומר יותר זול). נאחל בהצלחה ופרנסה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה