עברנו דירה לפלסטין...

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני גרה בשכונות הצפון בירושלים
ורשום רק ישראל

• הוסף לסימניות
ב"ה עברנו חזרה לישראל.... :D:D:D

אבל, ת'אמת מעניין ממה זה מושפע, ואיך זה יתכן.
כל הכניסות המסומנות בכוכבית הם כניסות מהבית שלי.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 30.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא מומלץ לפרסם כך את כתובת ה IP !!

• הוסף לסימניות
אני גר במזרח ירושלים. התרגלתי כבר שכשאני נכנס מהבית אז זה נקרה "שטחים פלסטיניים"...

קבצים מצורפים

• 13 - 1.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לאור גזירות הגיוס של לפיד וחבורתו, אולי כדאי באמת לעבור לפלסטין:mad:

• הוסף לסימניות
ולמה אצלי כתוב בכל הרשימה - השטחים הפלסטינים?
אני גרה ברכסים ליד כפרים דרוזים אבל ממש לא פלשתינים

• הוסף לסימניות
בדיוק קראתי ידיעה בעיתון שלגוגל כרום יש דעה בעניין ישראל-פלסטין... ולכן הם מחלקים את השטח לפי ראות עינהם... ייתכן שזאת הסיבה.

• הוסף לסימניות
האם מישהו עולה על קו האינטרנט שלי וגולש דרכי אני יראה את זה בהיסטוריה של הגלישות אצלי במחשב? אשמח לקבל תשובה מהמבינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה