בעיקרון לי יש כמה עמודונים זמניים של 80*180 שכבר מחזיקים לי כמה שנים...
משהו כמו 270-300 ש"ח לעמודון.
עכשיו ב ACE יש משהו דומה (קצת יותר קטן, תשומת לב לעומק) במבצע
![]()
כמה זמן זה מחזיק לכם? ובאיזה מצב?בעיקרון לי יש כמה עמודונים זמניים של 80*180 שכבר מחזיקים לי כמה שנים...
![]()
קנינו עמודונים יד ראשונה מקרן וייספיש. עלה לנו זול, יחסית.
צפה בקובץ המצורף 977649
היה לנו כאלה שנתיים,כמה זמן זה מחזיק לכם? ובאיזה מצב?
והאם זה מחזיק את כובד הספרים? אנחנו מתמהמים זמן רב מלקנות את זה כי בעלי חושש שהמדף לא מספיק חזק בשביל ספרי לימוד כבדים (גמרות וכו)
אודה אם תוכלו להחכים אותנו מנסיונכם
היה לנו כאלה שנתיים,
אבל הם מעולים!! מחזיקים מצוין...
כןהכוונה לאלה מACE?
לנו יש עמודון סטנדרטי מאיקאה, מחזיק יפה מאד את הגמרות..באמת המדף ממש טיפונת מתעגל כלפי מטה (ממש מעט, בקושי נראה לעין) ,אבל לא נראה שהוא מתכוון להתפטר בזמן הקרובכמה זמן זה מחזיק לכם? ובאיזה מצב?
והאם זה מחזיק את כובד הספרים? אנחנו מתמהמים זמן רב מלקנות את זה כי בעלי חושש שהמדף לא מספיק חזק בשביל ספרי לימוד כבדים (גמרות וכו)
אודה אם תוכלו להחכים אותנו מנסיונכם
כדאי להפוך אותו מידי חצי שנה/שנה/בנקיון פסחבאמת המדף ממש טיפונת מתעגל כלפי מטה
לנו אישית יש את זה רק המחופש. אבל לחמי יש את זה מפסח, ויש על זה גמרות כבדות. לגיסי יש כמה שנים, והוא המליץ לנו.ומרוצים מהאיכות?
אפשר לשים על המדפים גמרות כבדות? (ש"ס)
שימו לב שזהו עסק שפתוח בשבתבעיקרון לי יש כמה עמודונים זמניים של 80*180 שכבר מחזיקים לי כמה שנים...
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים