- הוסף לסימניות
אצלנו הגמרות היו ארוזות,והם מחזיקים גמרות כבדות?
במידה ואת שמה בחלק התחתון - בהחלט יכולות להחזיק.
בכל מקרה - שו"ע גדול וכבד הן החזיקו מצוין
אצלנו הגמרות היו ארוזות,והם מחזיקים גמרות כבדות?
הסניף בצומת שילת לא פתוח בשבת...שימו לב שזהו עסק שפתוח בשבת
אני לא מרגיש בנח לרכוש בעסק שיורק לאבא שלי בפרצוף
כששמענו תקיעת שופר הם מכרו ארונות...
מה זה משנה?הסניף בצומת שילת לא פתוח בשבת...
תודה, קניתי שם כמה פעמים לצערי, מהיום אדע לא לקנות שם...שימו לב שזהו עסק שפתוח בשבת
בבעלות גויםשימו לב שזהו עסק שפתוח בשבת
לא נכוןגוים
למיטב ידיעתי הם לא הבעלים של הקרן.לא נכון
החברה הישראלית היא בבעלות של קרן קדמה שמנוהלת על ידי גלעד הלוי , אורי עינן וגלעד שביט
אז מי הם בעלי אייס הגויים?למיטב ידיעתי הם לא הבעלים של הקרן.
פצצה של ספריה!!!ומרוצים מהאיכות?
אפשר לשים על המדפים גמרות כבדות? (ש"ס)
פצצה של ספריה!!!
קנינו 4 עמודים לפני כשנתיים ב"ה מחזיק ממש טוב!
מרוב שהיינו מרוצים מהספריות (שממש שוות כל שקל!) קנינו את זה ג"כ לישיבה של בעלי.
ואם את שואלת על הכובד של הספרים,
יש לבעלי גם תלמוד בבלי גדול וגם שלחן ערוך גדול וכבד מאודד,
ואגב, המדפים בספריה הזו הם כפולים ומיוחדים לספריה יהודית.
ממליצה בחום!
לא.תודה רבה!
זה הרכבה עצמית?
לא.
יש להם מרכיב צריך לשלם לו בנפרד,
עושה עבודה מאוד טובה!
אגב, תבקשי הנחה, יכול להיות שיורידו לך משהו.
בעיקרון אייס זה רשת בינלאומית, בארץ הזכיין שמפעיל אותה הוא אכן יהודיאז מי הם בעלי אייס הגויים?
תאיר את עיננו
שילמנו הכל למוביל והמרכיב. נראה לי שעלה הובלה והרכבה עוד 150.לא.
יש להם מרכיב צריך לשלם לו בנפרד,
עושה עבודה מאוד טובה!
אגב, תבקשי הנחה, יכול להיות שיורידו לך משהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים