עזרה עברתי חוויה מזעזעת במיון... להתלונן או לא?

• הוסף לסימניות
הייתי במיון אתמול בלילה, והיחס של האחות היה מחריד !!!
לא הקשיבה למילה שאמרתי, העבירה אותי למחלקה שלא קשורה בכלל לסיבה שבגללה הגעתי למיון ולא התיחסה בכלל למה שניסיתי להגיד לה, התיחסה בזלזול , וכשאמרתי לה שאני עוברת לבית חולים אחר, היא אומרת לי
"את מוזמנת ללכת, אף אחד לא צריך אותך פה"...
מה אתם אומרות?
להתלונן??
זה יועיל במשהו?

• הוסף לסימניות
להתפלל
וב"ה שהסבל במיון היה זה
עדיף סבל של בזיונות מאשר דברים פיזיים
אם היית יודעת מה זה חסך ממך היית שולחת לה זר פרחים

• הוסף לסימניות
כן. תתלונני.
את עדיין בביה"ח? אם כן - לכי לשם לפניות הציבור
אם לא - תתקשרי או תשלחי מכתב
אבל תעשי זאת עוד היום. בבקשה! המטופלים הבאים יודו לך!

• הוסף לסימניות
זב צריך שאלת רב.
אולי היא היתה מאוד עייפה ? אולי לחץ כלשהו ?
ולא !!!! אני ממש ממש לא מצדיקה אותה !
ובהחלט יתכן שמותר ואף חייבים ליידע את בית החולים.
אבל יש כאן שאלה , מה להגיד ואיך.
בכל אופן, שתהיה לך רפו"ש ומהירה

• הוסף לסימניות
למה שאלת רב?
אסור בשום מצב, שבנושאי רפואה יסתובבו בינינו כאלו אנשים,
ואפילו מדובר רק ב'אחות'.
נכון. בפרט שמדובר בבריאות ולפעמים דברים שלא שמים לב אליהם בזמן הם קריטיים.
אחות שאינה קשובה למה שמטופלת אומרת לה - לא אמורה להיות שם.
שימו אחות עייפה/עצבנית/וכו' ואחר כך תגידו לנו שערנות מונעת אסון..

• הוסף לסימניות
מסכימה מאד,
החוסר הקשבה שלה למה שאני מתלוננת עליו היה הזוי, היא לא הקשיבה למילה שאמרתי
היא הפנתה אותי למיון נשים , כשהתלנות שלי היו ממש לא קשורות לנושא הזה...
אפילו הרופא נדהמה כשהגעתי אליה ...

אז במקרה שלי זה לא היה קריטי, כי ב"ה לא הייתי במצב מסוכן
אבל מה יקרה אם בגלל שהיא החליטה להעביר למחלקה בלי להקשיב לתלונות החולה בכלל, ובלי לבדוק אותו, היא תפספס זמן יקר???

• הוסף לסימניות
מסכימה מאד,
החוסר הקשבה שלה למה שאני מתלוננת עליו היה הזוי

אבל מה יקרה אם בגלל שהיא החליטה להעביר למחלקה בלי להקשיב לתלונות החולה בכלל, ובלי לבדוק אותו, היא תפספס זמן יקר???
זו בדיוק הנקודה.
ולכן מומלץ להתלונן

• הוסף לסימניות
לשוללים, המקרה הבא יקרה בדיוק בגלל שהיא לא תתלונן.
אולי תסתכלו על זה מהזווית הזאת?

תתלונני.
היא לא תפוטר בגלל תלונה אחת, במידה וזהו מקרה חד פעמי.
ובמידה שכבר נזקפו לחובתה שורה של תלונות, כל אחד מבין שרצוי שאנשים מסוג כזה אכן לא יעמדו בצמתים הכל כך רגישים האלו.

• הוסף לסימניות
נכון. בפרט שמדובר בבריאות ולפעמים דברים שלא שמים לב אליהם בזמן הם קריטיים.
שימו אחות עייפה/עצבנית/וכו' ואחר כך תגידו לנו שערנות מונעת אסון..
אני ממש לא באה להפחית מחומרת המעשה . וסביר מאוד להניח שכל רב שישאלו אותו אכן יאמר להעביר את הדברים.
אבל בכל מקרה , יש לנו הלכה , והיא זו שקובעת.

• הוסף לסימניות
כשאני הגעתי להתאשפז חיברו אותי לעירוי. שמה לי אותו אחות בסוף משמרת אחרי גערות ועצבים וזה כאאאב ולא נרגע, משהו לא עמד טוב,
אני מתלוננת לה שזה מציק אז היא אומרת לי 'אין לי מה לעזור לך, מתרגלים....'
אחרי כמה שעות של סבל פניתי לאחראית משמרת אמרתי לה שתכתוב בתיק הרפואי שאני מתלוננת על הוונפולר ואין התייחסות גם לאחר כמה שעות!!
תוך דקות הגיעו, שחררו אותי מזה והעבירו ליד השניה
עד עכשיו יש לי סימן מהעירוי הראשון וה'מוצלח' :)
חייבים לדבר! ולאיים כשצריך.

• הוסף לסימניות
כשאני הגעתי להתאשפז חיברו אותי לעירוי. שמה לי אותו אחות בסוף משמרת אחרי גערות ועצבים וזה כאאאב ולא נרגע, משהו לא עמד טוב,
אחרי כמה שעות של סבל פניתי לאחראית משמרת אמרתי לה שתכתוב בתיק הרפואי שאני מתלוננת על הוונפולר ואין התייחסות גם לאחר כמה שעות!!
גם לי זה קרה
חיברו אותי לעירוי באופן בלתי תקין וכאב נורא! האות לא התייחסה למרות שאמרתי לה מיד שמשהו כאן לא בסדר.
אחרי כמה שעות הגעתי להתלונן שוב והאחות אומרת ללי "כבר יבואו להוציא את זה" בפועל כלום. פשוט הוצאתי אותו לעצמי בלי לשאול אף אחד... ואז הם נזכרו להחתים אותי על סירוב טיפול..
העירוי הבא היה תענוג לעומת הראשון
מי שלא יודעת לשים עירוי שתעביר את ביצוע הפרוצדורה לרעותה הטובה ממנה, ותפטור את המטופלים מסבל מיותר

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
חיברו אותי לעירוי באופן בלתי תקין וכאב נורא! האות לא התייחסה למרות שאמרתי לה מיד שמשהו כאן לא בסדר.
אחרי כמה שעות הגעתי להתלונן שוב והאחות אומרת ללי "כבר יבואו להוציא את זה" בפועל כלום. פשוט הוצאתי אותו לעצמי בלי לשאול אף אחד... ואז הם נזכרו להחתים אותי על סירוב טיפול..
העירוי הבא היה תענוג לעומת הראשון
מי שלא יודעת לשים עירוי שתעביר את ביצוע הפרוצדורה לרעותה הטובה ממנה, ותפטור את המטופלים מסבל מיותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה