- הוסף לסימניות
בהגדרות של כרום?נכתב ע"י צמח;2249104:יכול להיות שזה מוגדר כדף בית, תנסו לשנות בהגדרות למשהו אחר
בהגדרות הכניסה לכרום לא בחרתי דף בית אלא פתיחת כרטיסיות אחרונות.
תודה על הסבלנות!!
והמסירות!!!
בהגדרות של כרום?נכתב ע"י צמח;2249104:יכול להיות שזה מוגדר כדף בית, תנסו לשנות בהגדרות למשהו אחר
נכתב ע"י צמח;2249136:תנסו לבחור 'פתח את הדף כרטיסיה חדשה'
1. מחיקת "כל" ההיסטוריה.נכתב ע"י גרניום;2248904:זקוקה- אי אפשר לערוך כותרות משום מה
1. לחיצה על הכרום בשורת המשימות פותחת לי רשימה אינסופית של תיקיות סינון לפני עידן נטפרי- היתה רשימה של תיקיות פתוחות ויכולתי להכנס בקלות) ורק אחרי מחיקה ארוכה ארוכה של הרשימה מופיעה איזו שורה של חלון נורמלי.
אני יכולה להכנס דרך לחצן ימני "חלון חדש" אבל אם אני רוצה לחזור לכרטיסיות שכבר פתחתי - זה דורש ממני עבודת מחיקה מייגעת.
זה כנראה קשור לחלונית קטנה עם הלוגו של נטפרי כותרת של פייסבוק שקופצת כל הזמן מצד ימין ל המסך.
איך מתפטרים ממנה?
2. העלאת קבצים לג'מבו לוקחת שעווווווווות וותוקעת את המחשב, למה זה ככה?
3. לפעמם בלי קשר- הגלישה איטית למדי- זה כך בד"כ?
4. גוגלדרייב לא עובד
עוד לא הבנתי את ההתלהבות הרבתית, צר לי.
נכתב ע"י עוד אחד;2260628:תסירו את כרום (עדיף עם תוכנת הסרה חיצונית כמו רבו שתנקה גם את הרג'יסטרי) ותתקינו מחדש
נכתב ע"י גרניום;2260680:תודה.
מה ההשלכות של ההסרה?
כמו"כ איפה יש את תוכנת רבו?
נכתב ע"י qwerrrewq;2260713:
נכתב ע"י גרניום;2261634:עשיתי איפוס לפי ההוראות בקובץ- תבוא עליכם ברכה- ה"אח הגדול" הנודניק עזב אותי ב"ה.
אבל ניסיתי לשחזר את הסיסמאות לפי ההוראה שנתתם- ולא עלה בידי!
יש אפשרות לעזור?
העתקתי את Bookmarks
מה user data.old
לuser data
ולא חזרו הסיסמאות.
מה עושים?
נכתב ע"י qwerrrewq;2261702:חיברת כבר את חשבון הג'ימייל לכרום?
זאת אומרת האם את רואה בפינה הימנית העליונה של הכרום את שם המייל שלך?
נכתב ע"י qwerrrewq;2261715:יש לך בפינה הימנית העליונה של הכרום איזשהו מלבן קטן שכתוב בו משתמש חדש או משהו כזה, שם את צריכה להזין את פרטי הגימייל ויש סיכוי שאחרי שתתחברי דרך שם גם הסיסמאות יחזרו.
תעדכני
נכתב ע"י qwerrrewq;2261715:יש לך בפינה הימנית העליונה של הכרום איזשהו מלבן קטן שכתוב בו משתמש חדש או משהו כזה, שם את צריכה להזין את פרטי הגימייל ויש סיכוי שאחרי שתתחברי דרך שם גם הסיסמאות יחזרו.
תעדכני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים