כללי עברתם את מכסת האיכסון?

• הוסף לסימניות
גם אתם מיואשים מגימייל? הוסיפו לכם מקום!!
גם אתם בבעיה של שליחת קבצים בג'ימייל? גיליתי היום שקיבלתי עוד כ 3000 מ"ב נוספים
פתאום אין אזהרה אדומה ש99 אחוז מלא ולא צריך כל מייל למחוק את האשפה קודם איזה כיף!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי תוספת של 3 ג'יגה בייט (3000 מ"ב)

• הוסף לסימניות
כן טעיתי.
לא שמתי לב לאפסים..

• הוסף לסימניות
מזמן שדרגתי ל20 כי לא היה מקום בתיבה הרביעית שפתחתי ונמאס לי כבר לעשות חדש.
מה שכן, הם הכריזו עכשיו על Google Drive, משהו כמו ענן.

• הוסף לסימניות
אהה ועוד משהו,
יוכלו לראות תצוגה של קובץ PSD, AI ועוד הרבה!

• הוסף לסימניות
זה הולך לשנות את כל מה שידענו עד היום בתחום השיתוף והנגישות לקבצים.
אמנם יש את זה כבר היום, אבל גוגל, כמו שהם יודעים, עושים את הכל בקלות.
מרתק לקרוא על הקלות בה יוכלו לשתף קבצים שיישבו על הענן, לפתוח בו זמנית מכמה מקומות, לשנות ולראות את השינויים של כל אחד, לחזור לכל נקודת שמירה רצויה (עד 30 יום), ועוד.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו חשוב,
5 ג"ב על הענן, יהיה חופשי לכולם.
מעל זה, כבר יעלה כסף. משהו כמו 30 דולר לשנה ל25 ג"ב ועולה עד 16 טרה שזה 800 דולר לחודש.

• הוסף לסימניות
בתכלס קצת אכזבו, חוץ מהאינטגרציה הברורה עם גוגל-דוקס - הם פשוט עשו העתק הדבק לדרופבוקס. רק מה שלהם יש הרבה יותר משאבים אז יכלו להציע 5 גב במקום 2....

• הוסף לסימניות
אני כבר משתמש בהצלחה ובהנאה כמה חדשים בענן שקיבלתי 5 ג''ב חינם והיום כבר הגעתי ל9.6 ג''ב בחינם.

כולל גיבוי און ליין, סינכרון, שיתוף ועוד הרבה פונקציות, מאוד שימושי ויעיל. כבר הציל לי בעבר קבצים חשובים.

הלינק נמצא בחתימה:

• הוסף לסימניות
אני כבר משתמש בהצלחה ובהנאה כמה חדשים בענן שקיבלתי 5 ג''ב חינם והיום כבר הגעתי ל9.6 ג''ב בחינם.

כולל גיבוי און ליין, סינכרון, שיתוף ועוד הרבה פונקציות, מאוד שימושי ויעיל. כבר הציל לי בעבר קבצים חשובים.

הלינק נמצא בחתימה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה