דרוש מידע עברתם בדיקת תגר חלב? אשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
הבן שלי אמור לעבור היום בדיקת תגר חלב
לפי מה שנאמר לנו, הוא אמור להיות בצום 8 שעות לפני כן ובמהלך הבדיקות גם כן
מה שאומר, צום עד שעות הצהריים המאוחרות, ילד קטן...
מישהו התנסה?
הצום הוא הכרחי?
מישהי שעברה בדיקה כזו אמרה לי שהם כן נתנו לילד לאכול לפני שהם הגיעו לבית חולים, אבל היא לא בטוחה שזוכרת נכון
אשמח לקבל ידע מנסיונכם!

• הוסף לסימניות
הבן שלי אמור לעבור היום בדיקת תגר חלב
לפי מה שנאמר לנו, הוא אמור להיות בצום 8 שעות לפני כן ובמהלך הבדיקות גם כן
מה שאומר, צום עד שעות הצהריים המאוחרות, ילד קטן...
מישהו התנסה?
הצום הוא הכרחי?
מישהי שעברה בדיקה כזו אמרה לי שהם כן נתנו לילד לאכול לפני שהם הגיעו לבית חולים, אבל היא לא בטוחה שזוכרת נכון
אשמח לקבל ידע מנסיונכם!
עשינו פעמיים בדיקת תגר לילדה ומעולם לא אמרו לנו שצריך להיות בצום
אבל במהלך הבדיקה כשנתתי לילדה לאכול, אמרו לי לא לסתום לה את התיאבון כדי שהיה תרצה להמשיך ולשתות את החלב .
בהצלחה ובשורות טובות

• הוסף לסימניות
עשינו פעמיים בדיקת תגר לילדה ומעולם לא אמרו לנו שצריך להיות בצום
אבל במהלך הבדיקה כשנתתי לילדה לאכול, אמרו לי לא לסתום לה את התיאבון כדי שהיה תרצה להמשיך ולשתות את החלב .
בהצלחה ובשורות טובות
באמת?
אז מה יכולה להיות הסיבה שלי הדגישו את זה גם האלרגולוג שהפנה אותי וגם בשיחה מוקדמת שקיבלתי מבית החולים?
מישי יודע?

• הוסף לסימניות
באמת?
אז מה יכולה להיות הסיבה שלי הדגישו את זה גם האלרגולוג שהפנה אותי וגם בשיחה מוקדמת שקיבלתי מבית החולים?
מישי יודע?
אולי קשור לרופא ובית חולים?
אותנו הפנה ד"ר בר סלע להדסה הר הצופים

• הוסף לסימניות
אולי קשור לרופא ובית חולים?
אותנו הפנה ד"ר בר סלע להדסה הר הצופים
הגיוני
אנחנו עושים בשניידר
מרגיש לי שזה קשור לצוות, שלא מעוניינים להתמודד עם הקאות שמקובלות בבדיקה הזו
אם ככה באסה! זו התעללות..

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שעבר אם נאמר לכם להיות בצום
רק כן/לא
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה