עברתם/ עוברים לפריפריה? שתפו!

• הוסף לסימניות
בעקבות ההצעה הזו באשכול המרכזי
אחד הקשיים בלעבור לפריפריה זה להרגיש הראשון, אולי כדאי שכל מי שעובר מעיר חרדית לפריפריה באלול-חגים יכתוב כאן או באשכול חדש שיפתח לכבוד זה וככה הבאים בתור יראו שהם לא "עוף מוזר" אלא חלק מ"מיינסטרים חדש"
אני מתכבד לפתוח :
ובכן, אני בני ברקי ומתכונן בע"ה להגיע באלול- תשרי לשכונה החדשה בנתיבות.
דירה יפה, מוסדות מעולים והאשה קיבלה הצעת עבודה טובה, ב"ה
תודה לעסקנים המסורים!

אם יש כאן עוד שעברו או עוברים בקרוב לפריפריה, נא לשתף לתועלת כולנו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מתגורר בפריפריה כבר כמה שנים.
אישתי עבדה כמורה תקופה ארוכה, (היה יותר קל למצוא בתקופה אחרי המעבר) עד שהחלטנו להריץ עסק עצמאי וב"ה יש פרנסה בשפע עד כדי עזיבת כל המקומות האחרים (החינוך העצמאי/מעיין החינוך התורני וכדו')

• הוסף לסימניות
בעקבות ההצעה הזו באשכול המרכזי

אני מתכבד לפתוח :
ובכן, אני בני ברקי ומתכונן בע"ה להגיע באלול- תשרי לשכונה החדשה בנתיבות.
דירה יפה, מוסדות מעולים והאשה קיבלה הצעת עבודה טובה, ב"ה
תודה לעסקנים המסורים!

אם יש כאן עוד שעברו או עוברים בקרוב לפריפריה, נא לשתף לתועלת כולנו
מה המחירים ואיפה האזורים הטובים בנתיבןת?

• הוסף לסימניות
בדיוק שמעתי שהרב יוטקובסקי מארגן מחר נסיעה לנתיבות לראות את המקום

• הוסף לסימניות
מה המחירים ואיפה האזורים הטובים בנתיבןת?
האיזור הכי טוב זו הקהילה הותיקה. חרדי לגמרי, מנינים עד אחרי חצות, מוסדות מעולים מאוד. הכל כמו ב"ב (ואולי יותר)
אבל נגמרו הדירות...
מה שיש זה שכונות חדשות במערב, חלק מעורבות (נוה שרון) וחלק חרדיות כמו בבנינים של כרמל . המחירים באיזור המליון
יש גם התחרדות (דירות ישנות) בכניסה לעיר ליד ישיבת שכר שכיר באיזור ה600 אלף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה