דרוש מידע עבר טסט! מה לקנות?

• הוסף לסימניות
צריכה רעיונות למתנה למי שעבר טסט.
לא אביזרים לרכב, יקח זמן עד שיהיה רכב..:)
תודה...!

• הוסף לסימניות
כמו כל מתנה גברית לא תורנית
שעון, ארנק עניבה חפתים

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון למשהו קטן להתיחסות חמודה
אני הזמנתי אצל אישה שמתמחה בתחום, נשיקות/קצפיות קטנות בקופסא מעוצבת , שמהצד התחתון שלהם מודפס כל מיני כיתובים שמתאימים לנהג חדש ותמונות שלנו [כמובן הכל אכיל] יצא מאד מרשים ממליצה
צרפתי לך את הסקיצה להתרשמות

קבצים מצורפים

• נהג.jpg
    נהג.jpg
    1.4 MB · צפיות: 200
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ארנק עם כיתוב מודפס מתאים
אפשר גם להדפיס על כרטיס ולהכניס לארנק וכו'...

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שעבר טסט בתור מאורס, וכלתו קנתה לו קופסא קטנה עם כלי עבודה שימושיים לבית, עם כיתוב מבחוץ 'לנהג החדש שלי'.
לא משהו שאמור לעלות מדי הרבה כסף, וככל הנראה קיים בכל חנויות המתנות למיניהן.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי אצל אישה שמתמחה בתחום, נשיקות/קצפיות קטנות בקופסא מעוצבת , שמהצד התחתון שלהם מודפס כל מיני כיתובים שמתאימים לנהג חדש ותמונות שלנו [כמובן הכל אכיל] יצא מאד מרשים ממליצה
חמוד. יש לך מס' שלה?

• הוסף לסימניות
ראיתי פנס קטן בצורת מפתח של אוטו עם כל מיני קיטובים בחנות נוסטלגיה בבני ברק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מרים גבאי
0583216175

קבצים מצורפים

• נהג.jpg
    נהג.jpg
    1.4 MB · צפיות: 111
  • הוסף לסימניות
עוד רעיונות...??

• הוסף לסימניות
את יכולה גם לקנות שוקולד בלגי יוקרתי וארוז יפה
זה מה שקניתי לבעלי והיה בול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה