נספח לאתגר עבר מודרני • נספח לאתגר 157

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון :(

• הוסף לסימניות
1733930417113.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתכוננים למעמד קבלת התורה.
התקשורת כבר מוכנה...

צפה בקובץ המצורף 1845141
משום מה נט פרי חוסם את התמונה
אז אני מעלה לפה עם עיבוד קטן
ואני מקווה שנטפרי לא יחסום
קבלת התורה תקשורת 1.jpg

@מנהל ai האם מותר להעלות את זה כך [עשיתי שינוי קטן בפוטושופ שנט פרי לא יחסמו] מצא את ההבדלים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לצערי התמונה שהעליתי נמחקה ע"י @מנהל ai עקב טענתו על פנים מעוותות ברקע
התמונה שלי הייתה מקום ראשון עם פער גדול מהמקום השני, זה אומר שאנשים ראו את התמונות ובחרו לתת לתמונה ההיא ספציפית את הציון הכי גבוה, למרות הפנים של חלק מהאנשים ברקע,
מחיקה של תמונה הנמצאת במקום הראשון ואשר צפויה לזכות בוודאות היא התערבות לא ראויה בתחרות וביכולת לנצח
בפרט שרוב התמונות שעלו הם עם פרצופים מעוותים ברקע (תעברו תמונה תמונה ותגדילו)
לכן בל"נ למרות שנהנתי והחכמתי פה רבות לא אשתתף יותר בתחרות האתגרים שאינם הוגנות (לפחות לא בזמן הקרוב)
עדיין אני יעלה תמונות לנספחים ולשרשורי הבקשות
בהצלחה לכולם!
מצורפת התמונה שלי

"ואת האנשים אשר פתח הבית הכו בסנוורים וילאו למצוא הפתח"
לוט.jpg

• הוסף לסימניות
לצערי התמונה שהעליתי נמחקה ע"י @מנהל ai עקב טענתו על פנים מעוותות ברקע
התמונה שלי הייתה מקום ראשון עם פער גדול מהמקום השני, זה אומר שאנשים ראו את התמונות ובחרו לתת לתמונה ההיא ספציפית את הציון הכי גבוה, למרות הפנים של חלק מהאנשים ברקע,
מחיקה של תמונה הנמצאת במקום הראשון ואשר צפויה לזכות בוודאות היא התערבות לא ראויה בתחרות וביכולת לנצח
בפרט שרוב התמונות שעלו הם עם פרצופים מעוותים ברקע (תעברו תמונה תמונה ותגדילו)
לכן בל"נ למרות שנהנתי והחכמתי פה רבות לא אשתתף יותר בתחרות האתגרים שאינם הוגנות (לפחות לא בזמן הקרוב)
עדיין אני יעלה תמונות לנספחים ולשרשורי הבקשות
בהצלחה לכולם!
מצורפת התמונה שלי

"ואת האנשים אשר פתח הבית הכו בסנוורים וילאו למצוא הפתח"
צפה בקובץ המצורף 1846497
@מנהל ai צירפתי לדוגמא את התמונה שזכתה באתגר עם ההגדלה של הפרצופים שנמצאים ברקע
התמונה הזוכה.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה