עגבניות- הבו רעיונות!

• הוסף לסימניות
יש לי כמות גדולה של עגבניות מאד בשלות,
מה אפשר לעשות חוץ ממטבוחה, סלט ערבי
מרק עגבניות משהו מכיר, זה טעים?

• הוסף לסימניות
מרק עגניות אני מכירה, טעים מאד, אבל עם רסק משימורים.
בתור ילדה, כשזה קרה לאמא שלי, היא היתה מכינה לנו "רסק עגבניות מתוק" ואנחנו תמיד התפללנו שעוד ועוד עגבניות יבשילו...
לא טעמתי את זה שנים אבל זה פשוט מאד: בפומפיה (או בבלנדר עם דיסקית) מגררים את העגבניות, ללא הקליפה, מוסיפים סוכר לפי הטעם, וזהו!

• הוסף לסימניות
שקשוקה, פיצה, פוקצ'ה, רוטב לפיצה, להוסיף לסיר הרוטב של קציצות בשר, מצוין לדגים אפויים בתנור, סלט חצילים קלוי/אפוי עם פלפלים ועגבניות.
מה שחשוב שאם הקליפה כבר יוצאת אז לקלף אותה זה עדיף...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לאביגיל מייזליק מתכון סופהדרך- לסלט עגבניות מיובשות טעיםםםם..

• הוסף לסימניות
לאפות חצאים/רבעים בתנור עם שמן זית.

• הוסף לסימניות
עגבניות ממולאות בשר טחון ואורז
תבשיל עגבניות עשיר
מרק עגבניות מעולה
מרק עגבניות ואורז סמיך וטעים
ועוד ועוד...

http://www.nikib.co.il/dairy/2730/

• הוסף לסימניות
עגבניות מיובשות בתנור זה דבר מדהים, כבר הזכירו כאן.
עוד משהו, לא להתעלף: עוף עם עגבניות ושום.
חבל על הזמן.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון למרק עגבניות טעים (עם עגבניות) אם את מעוניינת אני יצרף מתכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1044413:
יש לאביגיל מייזליק מתכון סופהדרך- לסלט עגבניות מיובשות טעיםםםם..

נו...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אביגיל מיזליק מתכון עגבניות 001.jpg
    KB 298.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה.
איזו מהירות תגובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה