דרוש מידע עגילים בהברגה

• הוסף לסימניות
האם זה כואב ללבוש עגילים בהברגה ואיפה ניתן לעשות ?

• הוסף לסימניות
מתכוונת לקליפס שיש מאחורה הברגה?
אם כן זה ממש לא כואב וזה הכי נח מכל סוגי הקליפס כי יש אפשרות התאמה בדיוק לתנוך.

• הוסף לסימניות
מכירה צורפת מאד טובה בבית שמש. אם מעניין אותך אתן לך פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מבינה בזה הבנתי שיש סוג של עגילי קליפ / עגילים בהברגה למה את מתכוונת?
ואת יודעת איפה קונים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
זה פחות יפה מהאמיתי...
אלא אם כן זה עיקרון לא לעשות חורים...
אין כ"כ בחנויות, כדאי שתנסי את הצורפת מבית שמש אלא אם כן את מכירה בבני ברק.
יש לי חברה עם קליפס וקנתה ביעקובוביץ או בוינברג אחד משניהם ומאד מרוצה.
אבל זה רק לעגילים יותר איכותיים, הפשוטים פחות יפים ונראים בהתאם...

• הוסף לסימניות
טוב...
אז יש לי נסיון בקניית עגילי קליפס.
החנות שיש בה את הקליפס הכי יפה זה 'הפי שופ', אני אהבתי את הקליפס הכסף הקטן עם סוג של גו'לה מקדימה שנותן מראה הכי דומה לבסיס של עגיל, ובחנות עצמה יש סטנדים עם עגילים מהממים! ומה שאת עושה זה פשוט בודקת מה את הכי אוהבת ומה הכי מתאים לך ומבקשת שישדכו בינהם!
השרות שם מאד נעים ואדיב!
אם את רוצה שהעגיל יעלה זול יותר, תקני רק את הבסיס הקליפס, ותקני את העגיל או שם בחנות מה שהכי זול או בחנות אחרת.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה