עגילים זולים (מתחת ל11 ש"ח)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה
היית צריכה להוסיף אפס ליד ה-11
מדהים!

• הוסף לסימניות
אם המטרה לשוות להם מראה יוקרתי לטעמי זה לא ממש הצליח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1142057:
אם המטרה לשוות להם מראה יוקרתי לטעמי זה לא ממש הצליח
לא, בפירוש כתבתי "זולים"

• הוסף לסימניות
עגילים זולים. בהחלט!
בצילום מוצר, בעיני כלקוחה, אני רוצה לראות בתמונה את המוצר בשווי שלו או יותר.
בתמונה הראשונה הצלחת לעשות את זה טוב!
הרקע גם בעל עניין ומוסיף לעגילים, עוד מתלבטת לגבי העניין שאחד כביכול תלוי והשני על הבד, ולא שניהם ביחד....
בתמונה השניה, הרקע בהיר לי מידיי בעין, אך פה הקימפוז טוב יותר...

• הוסף לסימניות
בשתי התמונות הפוקוס לא במקום
וטמפ' הצבע לא ממש ברורה לי, נראה לי קר מדי.
התאורה כאן לא מתאימה (ולא נכונה לטעמי)

מוצר זול ככל שיהיה צריך לצלם בצורה טובה
הרעיון הוא למכור ויזואלית
לא משנה כמה הוא עולה...

על הסטייל אתן לאחרים לדבר

• הוסף לסימניות
צבעוניות וקומפוזיציה מקסימים בעיני!

• הוסף לסימניות
בצילום כזה מומלץ לצלם אם חצובה, בכדי לבחור את מיקום הפוקוס ולשמור שלא יברח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה