שאלתי בכמה חנויות אמרו לי שיש קליפס אבל זה מתאים לנשים כנראה באמת יותר מגושמים,כן, קוראים לפתרון עגילי קליפס
יש כאלו עם בורג להקטנה/הגדלה והם נראים כמו עגיל תליה יפה (לעומת הקליפסים הכבדים והמגושמים שסבתותינו ענדו)
אפשר לקנות בחנויות אקססוריס ותכשיטים, ואפשר גם לבקש שיחליפו כל עגיל תליה לקליפס- בהרבה חנויות.
למקרים חד פעמיים אפשר להדביק פנינה או קישוט לאוזן עם דבק גוטרמן. זה פתרון מתאים לשמחות וכדו' שצריך עגיל בסגנון מסוים, שקשה למצוא בסגנון תלוי.
ניסית בחנויות כמו תכשיק?או איפה ניתן להשיג קליפסים שמתאימים לילדות?
אצל צורף או בחנויות תכשיטים. יודעת שבחנות מרקיז עושים את זה.ואיך ניתן להפוך לקליפס?
תודה רבה!!!ניסית בחנויות כמו תכשיק?
בעבר ראיתי בחנויות של תכשיטי גולדפילד
אצל צורף או בחנויות תכשיטים. יודעת שבחנות מרקיז עושים את זה.
אפשר גם להכין לבד: קונים בחנויות לחומרי תכשיטנות (כמו הובי) עגילי קליפס, מחזיק לתליון וחרוזי טיפות/סברובסקי טיפות, והרי לכם עגיל. אפשר להתייעץ בחנות לגבי החומרים שצריך.
בסיס קליפס:
![]()
באיזה איזור אתם?
יתכן שאוכל להשיג לה
יכול להסתדר, אבל אין לי איך ליצור אתכם קשראני בבית שמש יש מצב?
מוצאים את הגודל שמספיק מחזיק אבל לא כואבזה לא יכאב לה הקליפס?
אין לך הודעות פרטיות?יכול להסתדר, אבל אין לי איך ליצור אתכם קשר
מוצאים את הגודל שמספיק מחזיק אבל לא כואב
היה לה זהב טהוריש בטופטן- לא יודעת אם גם לילדות.
ניסיתם עגיל מזהב טהור או כסף טהור?
חבל להפסיד את החורים... לבת שלי עגילי זהב פתרו את הבעיה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים