התייעצות עגילים ראשונות לתינוקת

• הוסף לסימניות
כמה זמן אחרי שעושים עגילים אסור לקלח?
המוכרת אמרה לי אתמול לא לקלח אותה.. השאלה אם בבוקר כבר אפשר?
תתחדשו על העגילים..
מה עשית בסוף?
אני קילחתי את הבת שלי כבר באותו יום,
לא שמעתי שיש בעיה והכל היה בסדר
שימי לב רק מידי פעם שהעגילים לא נאבדות כי הסגירה שלהם קצת רופפת בהתחלה
והן נאבדות מהר

• הוסף לסימניות
תתחדשו על העגילים..
מה עשית בסוף?
אני קילחתי את הבת שלי כבר באותו יום,
לא שמעתי שיש בעיה והכל היה בסדר
שימי לב רק מידי פעם שהעגילים לא נאבדות כי הסגירה שלהם קצת רופפת בהתחלה
והן נאבדות מהר
תודה😊
עשיתי ציפוי בתכשיק היה ממש בסדר היא לא צייצה, הם שמו משחה מאלחשת.

• הוסף לסימניות
חשוב באמת לחטא
אני ממש הקפדתי למרוח אלכוהול לאו דווקא משחה אנטיביוטית.

• הוסף לסימניות
יש עגיל זהב שמתאים למכשיר ?

העגילים למכשיר בעלי חוד להקלת התהליך.

יש מקרים חריגים שהסוגר חודר לתנוך אז נא לשים לב .

• הוסף לסימניות
שימו לב שזה יכול פתאום להכאיב וכל נגיעה באוזן גורמת לצרחות עדיף כן לקנות את הזהב ואם לא אז למרוח על המוט של הסגירה לק שקוף- עוזר פלאים ניסיון מאחותי שהיה לה זהב ולא עזר עד שמישהו הבריק עם הלק וחסל סדר צרחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה