מידע שימושי עגילים

• הוסף לסימניות
איזו שיטה מומלצת לעגילים? איפה אפשר לעשות בירושלים?

• הוסף לסימניות
שיטה אמריקאית. משמעותו מהדק קטן שבשניה אחת מכניס את העגיל במינימום כאב
ודיוק מירבי אני עשיתי לילדה ביפית בגאולה 49 ש"ח כולל עגיל.

• הוסף לסימניות
חשוב שתדעו!!!!!!!!!!!
יש מקומות ששמים משחה בשם "אמלא" להרדמה מקומית של תנוך האוזן ואומרים לחכות 20 דקות וזה לא מספיק, הם אומרים את זה כי הם לא רוצים שתהיו בחנות יותר מזה, להרדמה מלאה שימו את המשחה ותעשו את החורים לאחר שעה, התנוך פשוט רדום לגמרי ולא חשים כלל בכאב!

• הוסף לסימניות
בשיטה אמריקאית ב-925 ברח' יעקב מאיר

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבת שלי בשיטה אמריקאית. אבל עד עכשיו לא מבינה מה יותר טוב בזה? ובכלל לא תפסתי איך מוכרת מסוגלת ללחוץ-פשוט ללחוץ... לי פעם פעם עשו ברובה, גם כן שניה ולא זוכרת שכאב. אז מה ההבדל, זה לא יותר קצר!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבת שלי בקידי גולד בשיטה אמריקאית בל כאב בכלל

• הוסף לסימניות
מנסיון של פעמים בשיטה האמריקאית ו4 פעמים ברגיל
השיטה האמריקאית אותו דבר כמו האקדח רק יותר יקר
סתם בשביל האמהות שלא יפחדו מאקדח גדול
תכל'ס כל הקטש זה ההרדמה
מעטים משתמשים במשחה המיוחדת
הרוב (גם אלו שמפרסמים אמריקאי) שמים אלכוהול פשוט או כל משחה אילחושית אחרת

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פחחלא הבנתי מה זה "דיוק מרבי"?בשביל זה צריך נסיון! ולא משנה "השיטה"לבת שלי עשתה מישהי בשיטה אמריקאית, ועם כל זה החור קצת למטה מידי לעומת החור השני. מבאס!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בשיטה האמרקאית
וזה כאאאאאב נורא.
לא מבינה מה התלהבו מזה..

• הוסף לסימניות
לבת שלי עשו בגיל שנתיים בשיטה האמריקאית. הילדה לא מצמצה. (כשלי עשו אי פעם באקדח זה היה מקפיץ בהחלט, עד היום אני זוכרת...)
שימו לב שעגילי השיטה האמריקאית נוטים ליפול ולהאבד -מומלץ להחליף אחר כך לעגילי חישוק עם סגירה טובה.

• הוסף לסימניות
אותי הזהירה המוכרת שהעגיל עלול ליפול אם אאדק יותר מידי את הסוגר, כי היה נראה שזה לא סגור מספיק, אבל כך זה צריך להיות. אם מהדקים זה מאבד את החוזק ונהיה רפוי. ואז צריך להחליף.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקחת ילדה בת שנתיים

ולחורר לה את האוזן?! סליחה אבל זה נשמע קצת אכזרי..
פשוט לחכות שתגדל ואם תרצה תעשה. זה לא מצוה דאורייתא

• הוסף לסימניות
לביתי כאב מאד מהשיטה האמריקאית היתה בערך בת 8...
אומנם היא פחדנית אבל אחרי החירור הראשון
היינו צריכים להכריח כמעט לעשות את השני-וכמובן היא זו שהתחננה לעגילים...
ההעגילים בשיטה האמריקאית דוקא החזיקו הרבה זמן יחסית לרגילים ולא נפלו בכלל מהאוזן

• הוסף לסימניות
אם רוצים אקדח, וייזר ביעקב מאיר מצוין ודיקן אבל נראה לי שהוא עושה רק מגיל 4

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;662926:
ולחורר לה את האוזן?! סליחה אבל זה נשמע קצת אכזרי..
פשוט לחכות שתגדל ואם תרצה תעשה. זה לא מצוה דאורייתא
ככל שהגיל קטן הכאב גם קטן

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון! מנסיון רב - ככל שהגיל קטן יותר - הכאב גדול יותר.
גם לדעתי עדיף לחכות שהילדה תבקש. ממש רחמנות על התינוקות הפיצפונות - אין כמעט מצב שהן לא בוכות בעת החירור..

• הוסף לסימניות
רותי כל אחד והדעות שלו,
אני עשיתי לבת שלי בשיטה רגילה נדמה לי
היא שמה לה משו על האוזן סימנה עם לורד את המיקום ובשניה אחת העגיל כבר היה באוזן שלה
היא בכתה טיפה וזהו.
הייתה בת חודשיים.

• הוסף לסימניות
עשיתי לבת שלי בגיל חודשיים עגילים ובגלל שהאוזן שלה כ"כ רכה החדירו לה את העגיל בלי שום שיטה אמריקאית או רגילה, מומלץ לעשות כמה שיותר מוקדם זה חוסך את הכאב בגיל יותר מאוחר.

• הוסף לסימניות
בגיל ממש צעיר הילדה לא מפתחת פחדים. ואם תשאלו משהי בוגרת שכ"כ רוצה עגילים ו...מפחדת היא בטוח תגיד שעדיף שהיו עושים לה את זה לפני שהיא הבינה משהו. הרי בסוף בסוף זה יבוא אז א' עדיף כבר מוקדם שנהנה מהמראה המתוק כמה שיותר. ב' חוסך את הפחד. זו דעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;663000:
אם רוצים אקדח, וייזר ביעקב מאיר מצוין ודיקן אבל נראה לי שהוא עושה רק מגיל 4

וייזר הוא במלכי ישראל ליד יונה קורן, ביעקב מאיר זה קליין

לדעתי זה ענין של כח סבל, לי עשו בשתי השיטות: פעם ראשונה עם אקדח ופעמיים בשיטה אמריקאית (כשרון) מבחינת הכאב אני לא זוכרת כאב רציני, אבל מבחינת ההיסטריה האקדח נראה ממש מפחיד והאמריקאי ידידותי, שלא לדבר על הסטריליות של האמריקאי כי הוא חד פעמי - אני ממליצה.
אני עשיתי אצל לויאן נצרולוף בכיכר השבת והייתי מאד מרוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה