התייעצות עגלה - האם מדובר בסחף חברתי או בצורך אמיתי

• הוסף לסימניות
כבר תק' ארוכה שאני מבררת על עגלה עד היום הייתי מקובעות לבוגבו ויויו
לאחרונה קיבלתי הרבה המלצות על סייבקס מצד אחד ומצד שני אני רואה לא מעט חלופות אפילו ברבע מחיר
כאן אני מתלבטת האם יש הצדקה להשקיע במותג מוכר כמו בוגבו סייבקס ויויו
האם יש הצדקה למחירים הגבוהים יותר או שאולי זה הרגל שנוצר מסחף חברתי.

אשמח לתגובות מניסיון אישי.
תודה מראש!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אשמח לתגובות מניסיון אישי.
לא מהתקופה האחרונה
אבל ניסיתי 2 עגלות טילון שהחזיקו בקושי ילד אחד ואז עברתי ליויו וא"א להשוות בחוזק ובנוחות ההליכה של הגלגלים.
מאמינה שבעגלות אמבטיה זה אותו רעיון.
רק מי שניסה עגלות אחרות וגם בוגבו/ סייבקס יכול להעיד.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שאלו חברות שהוכיחו את עצמן.
לי יש יויו כבר 8 (!) שנים ועדין מחזיק מצוין עובר מילד לילד ב"ה (רק ריפודים החלפתי כי הם דהו)
בשונה מטיולונים אחרים שנשברים אחרי תקופה קצרה.
ויש לי גיסה עם בוגבו שמרוצה מאד וגם אם נשבר משהו בגגון החליפו לה בשרות לקוחות לחדש.

• הוסף לסימניות
אני בילדים הראשונים קניתי זול- כי אבאמת לא חשבתי שיש עניין להשקיע ובילד השלישי כבר השקתי בעגלה יקרה,
עגלה אחת הגלגל פשוט השתחרר לי באמצע ירידה במדרגות וכמעט התהפכתי עם הילד, ועגלה שניה השילדה לא החזיקה אפילו שנה.

בעיני מדובר בבטיחות של ילדים וזה עניין של חיים ומוות.
לא סתם חברות משקיעות בתו תקן ובאישורי בטיחות

• הוסף לסימניות
זה לגמרי סחף חברתי אחרי מותגים
לא אומרת לקנות זבל מאיכות ירודה
אבל יש מספיק חברות מעולות בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
אני מניסיון אומרת..
שזה לא סחף חברתי...מבחינתי..
לי היה בוגבו ..ויש יויו..כבר 8 שנים מאד מרוצה..
ובעז"ה עגלה הבאה קונה רק סייבקס!!
יש אותה לגיסתי...אחת שלא שומרת בכלל....
העגלה ברזל!!!!...נראית כחדשה....נוחה וטובה....אהבתי ממש!! שווה את המחיר שלה....
כמובן שגם היא מאד מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
כן...רואה תעגלות בגינה...ממותגים אחרים...
אין השוואה...!!!
מרוטות!..ולא אחרי 10 ילדים...

• הוסף לסימניות
אני בילדי שלי לא השקעתי בעגלות וכ"כ סבלתי מהשברים והבלאי וזה פשוט לא היה שווה,
בנכדים עכשיו ב"ה הצלחתי לעזור וכן רכשנו עגלות של מותגים,
כמו ש @נעמה ראובן כתבה- קיבלתי לא מעט המלצות על סייבקס ואני מאד מאד מרוצה,
והם גם לא כ"כ יקרים כמו שאנשים חושבים

• הוסף לסימניות
העגלות הזולות הן תחליף כשאין כסף מיידי להשקיע וזו גם ברירה!
לטווח ארוך אם יש אפשרות ברור שהמותגים מחזיקים שנים

• הוסף לסימניות
תמיד אני אומרת..
אנחנו לא עשירים בשביל לקנות בזול...
ואני ם עגלת יויו שמונה שנים!! כחדשהה...
שעברה ארבעה ילדים צפופים...ב"ה..ועוד היד נטויה..וגם הבוגבו היתה פצצה...

• הוסף לסימניות
יש לי בוגבו ששימש אותי ל5 ילדים ( מגיל לידה ועד השימוש בטיולון ) לא החלפתי לטיולון אחר כשגדלו כמו שכולם עשו
ז"א שחרשתי על העגלה ברמווות
והיא במצב מצויין
עכשיו מכרתי אותה היא כמו חדשה
וקניתי עכשיו טיולון סייבקס כי הרגשתי שבא לי להתחדש ..כנראה שהעגלה בוגבו לא נהרסת לעולמים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קניתי את הטיולון של משנת יוסף ב300₪, הוא כבר מחזיק שנה ולאחרונה ההליכה איתו פחות נוחה, אבל הוא החזיק מעמד עם שני ילדים בעגלה במדרגות במשך תקופה ארוכה, זה אומר שהוא עמיד מאוד.
אפילו אם זה מחזיק רק לילד אחד, עדיין יצא לי יותר זול פשוט לקנות כזה לכל ילד (אחרי 20 ילדים זה יגיע ל6,000₪) מאשר לקנות מותג ב8,000+

• הוסף לסימניות
אני בגלל זה קניתי עכשיו סייבקס,
לפני זה היה לי יויו אבל היא הייתה מאד לא יציבה וכל נגיעה של הילדים או אם שמתי שקית קצת כבדה היא התהפכה עם הילד.

לדעתי דווקא היום גם המותגים מנגישים את המחירים,
לסייבקס יש עגלה שזה אמבטיה+ טיולון באיזור ה3,500,
וזו חברה בינלאומית שידועה באיכות שלה

• הוסף לסימניות
קניתי את הטיולון של משנת יוסף ב300₪, הוא כבר מחזיק שנה ולאחרונה ההליכה איתו פחות נוחה, אבל הוא החזיק מעמד עם שני ילדים בעגלה במדרגות במשך תקופה ארוכה, זה אומר שהוא עמיד מאוד.
אפילו אם זה מחזיק רק לילד אחד, עדיין יצא לי יותר זול פשוט לקנות כזה לכל ילד (אחרי 20 ילדים זה יגיע ל6,000₪) מאשר לקנות מותג ב8,000+
איזה מותג עולה 8000?

• הוסף לסימניות
לדעתי להשקיע בטיולון חזק,
האמבטיה בקושי בשימוש וגם משתמשים איתה בכפפות ככה שלא צריך כזה חוזק
לעומת טיולון שעובר מלא

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה