- הוסף לסימניות
אז זה מחיר באמת מופקע,ג'ונמה...
אבל להשקיע בין 3500-4500 לעגלה שתחזיק כמה ילדים ותהיה יציבה ונוחה לילד בעיני זה הכרחי,
עם כל המדרכות השבורות של בני ברק שאני מסתובבת עם עגלה יציבה אני מרגישה שזה בטיחותי הרבה יותר לתינוק
אז זה מחיר באמת מופקע,ג'ונמה...
אני ראיתי תלונות רק על הבוגבו האחרון שמתקפל עם האמבטיה,תבדקי במקביל כמה אשכולות מתוסכלים על עגלות בוגבו ויויו שנשברו מהר
חד משמעית,מי שטוענת שזה נטו בגלל האיכות ללא בגלל המותג,
אז למה אתן לא קונות לדוג' בוגבו B5 בצבעים שפחות "הולכים"?
זה הרבה הרבה יותר זול מה B6 השחורה,
והאיכות של השלדה כידוע לא השתנתה,
אז כנראה שכן יש את הפרמטר של המותג...
וזו רק דוג' כמובן
אני לא עשירה כדי לקנות בזול,כבר תק' ארוכה שאני מבררת על קניית עגלה עד היום הייתי מקובעות לבוגבו ויויו
לאחרונה קיבלתי הרבה המלצות על סייבקס מצד אחד ומצד שני אני רואה לא מעט חלופות אפילו ברבע מחיר
כאן אני מתלבטת האם יש הצדקה להשקיע במותג מוכר כמו בוגבו סייבקס ויויו
האם יש הצדקה למחירים הגבוהים יותר או שאולי זה הרגל שנוצר מסחף חברתי.
אשמח לתגובות מניסיון אישי.
תודה מראש!
באופן אישי, לא סובלת את ה Bמי שטוענת שזה נטו בגלל האיכות ללא בגלל המותג,
אז למה אתן לא קונות לדוג' בוגבו B5 בצבעים שפחות "הולכים"?
זה הרבה הרבה יותר זול מה B6 השחורה,
והאיכות של השלדה כידוע לא השתנתה,
אז כנראה שכן יש את הפרמטר של המותג...
וזו רק דוג' כמובן
לא קשור למותג.אז למה אתן לא קונות לדוג' בוגבו B5 בצבעים שפחות "הולכים"?
אבל אפשר להחליף ריפודים, לא?לא קשור למותג.
זה פשוט צבעים שאנשים לא אוהבים.
קודם כל לחץ חברתי א״א לשנות וזה אכן משפיע עלינו וזה בסדר,כבר תק' ארוכה שאני מבררת על קניית עגלה עד היום הייתי מקובעות לבוגבו ויויו
לאחרונה קיבלתי הרבה המלצות על סייבקס מצד אחד ומצד שני אני רואה לא מעט חלופות אפילו ברבע מחיר
כאן אני מתלבטת האם יש הצדקה להשקיע במותג מוכר כמו בוגבו סייבקס ויויו
האם יש הצדקה למחירים הגבוהים יותר או שאולי זה הרגל שנוצר מסחף חברתי.
אשמח לתגובות מניסיון אישי.
תודה מראש!
מי שיקנה צבע שפחות באופנה כרגע,@אולי מחר כבר משקיעים הרבה כסף ,גם לא להנות מהצבע?
לא מוכרת לי התופעה. אולי זה ספציפית בעגלה שלכם?אצלנו שונאים להיות 'כמו כולם' ולקנות משהו רק בשביל שכולם יראו ולכן בדוקא לא קנינו בוגבו.
לצערי לאחרונה התפתינו לקנות בוגבו יד שניה, וזו פשוט אכזבה. בעיקר מפריע לנו שאם הולכים קצת מהר עם העגלה הרגלים הקדמיות רועדות ובולמות את ההליכה, וזה פשוט מעצבן.
לא שורדת מדרגות. ואחרי שנשברה ושילמנו על תיקון - כבר לא מורידים... אולי תלוי דגם. אצלנו פולד 2023.מנסיון כבר שנתיים ו2 ילדים הטיולון של ספורט ליין נראה מצוין והרבה יותר חזק ויציב מיויו, וכמובן הרבה יותר זול באזור ה800 ש"ח.
לא יודעתלא מוכרת לי התופעה. אולי זה ספציפית בעגלה שלכם?
גם אני מרוצה מבייבי בוס.את שואלת שאלה שברור שהיא קשורה לסחף חברתי, אז מה יענו לך כולם? ברור שלפי מה ש"הולך"
אני אישית מרוצה מאוד מבייבי בוס, והכיף שלי הוא ששילמתי חצי מחיר על עגלה מצוינת ונוחה וגם אני לא תקועה איתה ל10 השנים הבאות אלא מתי שיימאס לי ממנה אני אוכל לקנות אחרת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים