סילבר קרוס כבדה ומגושמת נוראות, שווה לי לשלם יותר על 3-4 ק"ג פחות...לא באמת שאלה...
סילבר קורס עגלה חזקה פלדה וזולה, הטיולון מצוין ועמיד וג"כ לא מתקרב למחירים של יויו
מאמס אנד פאפס לפחות חלק מהדגמים חזקים מאוד, קרי 5 ילדים ונראית כמו חדשה.
נכון שהיא כבדה יחסית, אבל לאנשים ריאליים השאלה האמיתית היא קצת כבד או 2000 ש"ח הפרש לפחות.
בקיצור, איכות יש בהרבה חברות, מיתוג יש בכמה מסוימות, אבל בהחלט המותג יכול לשמש כתירוץ טוב לאיכות
אני לדוגמא ממש ממליצה על סייבקס , נוח , קל , ומקפל טוב, בנוסף מחזיקה מעמד לאורך זמן ,סילבר קרוס כבדה ומגושמת נוראות, שווה לי לשלם יותר על 3-4 ק"ג פחות...
חושבת שזה שילוב של שתי הסיבות, ובנוסף סדרי עדיפויות-יקר להרבה זמן או זול ותחלופה גבוהה יותר.
אישית התלבטתי מאוד בין בוגבו לספורטליין, והלכתי על הבוגבו כי היא שקלה 2 קילו פחות ועם אחריות ל4 שנים במקום שנה שגם היה לי חשוב.
אובייקטיבית אני חושבת שהבייבי בוס הכי מומלצת היום - קלה, נוחה, איכותית ופרקטית, אבל לא אהבתי את המראה שלה ולכן לא קניתי.
ואותה לא קניתי כי היה חשוב לי גלגלים אחוריים גדולים - ליציבות ומדרגות.אני לדוגמא ממש ממליצה על סייבקס , נוח , קל , ומקפל טוב, בנוסף מחזיקה מעמד לאורך זמן ,
איזה דגם יש לך וכמה זמן בשימוש?אני לדוגמא ממש ממליצה על סייבקס , נוח , קל , ומקפל טוב, בנוסף מחזיקה מעמד לאורך זמן ,
יש לסילבר קרוס טיולונים קלילים ופרקטיים.סילבר קרוס כבדה ומגושמת נוראות, שווה לי לשלם יותר על 3-4 ק"ג פחות...
יש את הפריאם 4 שהיא עם גלגלים אחוריים גדוליםואותה לא קניתי כי היה חשוב לי גלגלים אחוריים גדולים - ליציבות ומדרגות.
בסוף זה לא רק מותג-לא מותג, יש עוד הרבה שיקולים
נכון, אבל לא אהבתי אותה, היא הייתה לי רחבה וגדולה מדייש את הפריאם 4 שהיא עם גלגלים אחוריים גדולים
את המיוס האחרון שיצא.איזה דגם יש לך וכמה זמן בשימוש?
לסייבקס יש סטייל מטורף.בעולם שלנו על איכות משלמים... אני אישית עם סייבקס כי לא רציתי בוגבו- להיות כמו כולם העדריות הזאת מגעילה אותי.... ומצד שני רציתי ממותג בשביל האיכות וכן יש גם אלמנט של סטייל... באו נהיה כנים.....
ההה... והכי חשוב שכחתי לכתוב לא מצטערת לרגע, עגלה ברמה אחרת...
היום כבר פחות, אבל עד לא מזמן זה היה חלק מאוד.והנוחות בהליכה, בקיפול וכו'?
מעניין למה אצלינו לא מכירים מספיק.נכון..
היא מהממת ממש!!!
גם אני נחשפתי אליה מהציבור הכללי....והצטערתי שלא ידעתי עליה קודם...
אין השוואה באיכות שלה...ובנראות..לבוגבו החדשה שיצאה..
תלוי.יותר קל לדחוף עגלה של 15 ק"ג עם גלגלים גדולים וטובים, לעומת עגלה של 10 ק"ג עם גלגלים קטנים בלי גומי שנתקעים בכל חור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים