התייעצות עגלה - האם מדובר בסחף חברתי או בצורך אמיתי

לאחרונה שומעים יותר ויותר שהדגמים החדשים של בוגבו, על הפנים!!!
נהרסות מהר, ונראות אחרי שימוש - זוועה!
אם כן, עכשיו, זה לגמרי סחף חברתי...
כי כבר אין את יתרון החוזק, רק המותג....

לאחרונה שומעים יותר ויותר שהדגמים החדשים של בוגבו, על הפנים!!!
נהרסות מהר, ונראות אחרי שימוש - זוועה!
אם כן, עכשיו, זה לגמרי סחף חברתי...
כי כבר אין את יתרון החוזק, רק המותג....
ממי שמעת?

מאוד התחשק לי להתחדש בטיולון החדש של בוגבו.
אז התחלתי לברר.
וכל אישה שאני רואה ברחוב אני עוצרת אותה ושואלת אותה מה היא אומרת על העגלה.
95%!!! אמרו לי: אל תתקרבי לזה!!! היא זוועתית.
הייתי בשוק!!
ושאלתי עשרות נשים....

מאוד התחשק לי להתחדש בטיולון החדש של בוגבו.
אז התחלתי לברר.
וכל אישה שאני רואה ברחוב אני עוצרת אותה ושואלת אותה מה היא אומרת על העגלה.
95%!!! אמרו לי: אל תתקרבי לזה!!! היא זוועתית.
הייתי בשוק!!
ושאלתי עשרות נשים....
אז זה דגם אחד ספציפי.
לא "הדגמים החדשים".
אני עם הדרגונפליי, ביררתי עליו המון כנ"ל, מרוצה מאוד וכנ"ל כל מי שאני מכירה שיש לה אותה.

בטרפליי ידועה כעגלה חלשה .
אצלנו אחת החנויות הפסיקה להביא אמר לי המוכר לא יכול כל בוקר לפתוח את היום עם 3 עגלות לתיקון.

לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי
אני קניתי את הבליוס 4 של סייבקס
חלוםםםם
קלילה במידה ויציבה, נוחה בטירוף ובעיקר ממש נוחה לתינוק!!
וסטייל מהמםםם של סייבקס.. אני הלכתי על השחורה
ממליצה בחום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה