חני דובדבני
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני מחפשת עגלת בובה יוקרתית ויפה. איפה אפשר להשיג?
או אתר משתלם שיש שם
תודה!
או אתר משתלם שיש שם
תודה!
נכתב ע"י ימד;1523973:לפני כשנה קנינו עגלה לבובה של דוקטור בייבי בכפר השעשועים
עגלה יפה חזקה וקצת יקרה אבל שווה את המחיר
בד נשלף וכביס
לא יודעת אם יש אותה היום
יש לי תמונה אבל אני לא יודעת איך להעלות
נכתב ע"י tzivi;1524164:אני הזמנתי מאמזון יש שם עגלות יפהיפיות, פשוט אמיתיות בקטן
נכתב ע"י חני דובדבני;1523986:בתגובה יש לך סיכת משרד - קופץ לך חלון עם בחר תמונות - בוחרת תמונה - לוחצת העלה - חוזרת לעמוד הראשון שוב לוחצת על הסיכה והוא מביא לך את הקובץ ששמת, מקליקה עליו ושולחת תגובה.
נכתב ע"י שיר המעלות;1524364:קניתי בחו"ל עגלת בובה מדהימה. ראיתי שיש להשיג אותה בסופר דיל בב"ב. של חברת "בובה בו" זה חיקוי של בוגבו מצב שכיבה שאפשר לשנות למצב ישיבה. מחיר בערך 200 ש"ח
דרך אגב בחוברת המכירה הסינית של מפעל חסד היה פרסום של עגלות בובה חדשות משהו עם נקודות. זה היה נראה משהו איכותי.
נכתב ע"י zivoni;1525493:ראיתם את העגלה במכירה הסינית של שובו?
איפה ניתן להשיג אותה,איזה חברה היא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים