בקשה עגלה למסירה למישהו יש?

• הוסף לסימניות
משפחה גדולה ב"ה מחפשים לקבל במסירה עגלת תינוק גם אם הוא במצב בינוני, בעיר בני ברק. אפשר באישי

תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
משפחה גדולה ב"ה מחפשים לקבל במסירה עגלת תינוק גם אם הוא במצב בינוני, בעיר בני ברק. אפשר באישי

תודה לכל העוזרים
יש לי טיולון בוגבו פרוג ן. מצב סביר. צריך לנפח גלגל ולתפור קרע.

• הוסף לסימניות

תודה לכל העוזרים
עגלת שכיבה או טיולון?

• הוסף לסימניות
יש לנו עגלת תאומים במצב מצויין (היה בשימוש מס' פעמים)

• הוסף לסימניות
עגלת אמבטיה גדולה של פג
בצבע שחור
נמצאת ברחוב ירמיהו 9 בב"ב
ברחבה למטה
ניתן לבוא לקחת בלי לתאם/ לדווח
צריכה ניקוי

• הוסף לסימניות
יש לי עגלת משולבת למסירה
במצב מצויין ממש - אמבטיה וטיולון (הטיולון צריך כביסה)
בבני ברק
20191226_122031.jpg

• הוסף לסימניות
למישהוא יש למסירה עגלת תינוק? דחוףףףף!!!

• הוסף לסימניות
יש לי עגלת תאומים שצריכה נקיון היסטרי

• הוסף לסימניות
האשכול הוקפץ..
עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
על הדרך מחפשת מאד עגלת בייבי ג'וגר 4 גלגלים. אפשר רק שלד.

• הוסף לסימניות
יש לי במחיר סימלי של 120 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: cyp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה