עגלה לרך הנולד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;648084:
אהבתי את זה...איפה קונים את זה?בכל חנות לתינוקות?

תבדקי ביד שניה ראיתי כמה.

בכל מקרה לא כל חנות מחזיקה את זה צריך לברר קודם (יותר חנויות לעגלות יוקרה ומכירות ביתיות מבירור)

• הוסף לסימניות
וכן כמה זה עולה? אני קניתי לפני שבועיים מדרגה ומאוכזבת, אוהו!!! סיוט ללכת עם זה והעיקר שילמתי יקר!

• הוסף לסימניות
זה עולה הרבה יותר ממדרגה גם אני מ"מאוכזבי המדרגות" המחיר של הבאגי יותר מכפול חדש באזור 1000 שקל.
ביד שניה ראיתי פחות מחצי.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את זה רחוב רוזובסקי 12 מכירה ביתית.

• הוסף לסימניות
אין בכל חנות. זה היה אמנם תמוה. אבל בסוף קניתי ונהנתי
המחיר שלו הוא באזור ה-800

אני קניתי בפצפונים בבית שמש

אני יודעת שפריש בב"ב גם חשבו למכור אותו
כשבררתי הם עדיין לא הביאו.

המחיר אכן יקר
אבל אני לא יכולתי עם 'מדרגה' ועגלת תאומים ממש לא התחשק לי
(עכשיו זה מקופל ובקושי תופס מקום. בערך 20 סנטימטר גובה, 40 רוחב ו-50 גובה. משהו כזה. בכל אופן ממש כלום לעומת עגלה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה