עגלה מתחפשת

• הוסף לסימניות
רוצה "לחפש" עגלה (אמבטיה. כהה) ללבנה.
אבל שישאר פרקטי, שיהיה אפשר לסגור ולפתוח את הגגון בקלות.
יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
קצת חסר פירוט....
האם זו עגלה שאת מוכנה להקריב למען הצביעה?
או שאחרי פורים את רוצה אותה חזרה יפה ונוצצת?
אם לא אכפת לך ממנה, אז לכאורה משחת נעליים לבנה יכולה לעשות לך יפה את העבודה.
אם את רוצה לשמור עליה, תצטרכי לעבוד קשה וליצור או לתפור חיפוי מבד...

• הוסף לסימניות
אכפת אכפת....
אחרת באמת יכולתי לקחת איזה קופסא של סיד ולהעביר מברשת :rolleyes:

• הוסף לסימניות
לכאורה חיפוי של בד לייקרה אטום.
רצועה אחת למתוח מסביב לאמבטיה
ורצועה לגגון

• הוסף לסימניות
חשבתי שאולי את יכולה להשתמש במגן הניילון של העגלה,
אולי לשים אותו על העגלה, ובין 2 השכבות לשים מפל, גם על הגגון את יכולה לשים בד ובעצם הניילון יעזור לזה להחזיק ולא להחליק.

• הוסף לסימניות
האמת, הייתי בטוחה שהעגלה תתחפש לכדור הארץ, והמאמן הדגול יחזיק פנס להאיר שם כמה חלקים טובים..

• הוסף לסימניות
האמת, הייתי בטוחה שהעגלה תתחפש לכדור הארץ, והמאמן הדגול יחזיק פנס להאיר שם כמה חלקים טובים..

הלוווווווווו
אנחנו מכירות מאיפשהוא? מהלימודים אולי?
גרמת לי להיות עכשיו @סקרנית קטנה ז"א גדולה.
המילים אלה מוכרות לי מדי...

• הוסף לסימניות
כנראה טעיתי...
חשבתי שאת יודעת מי אני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה