דרוש מידע עגלה - micbaby מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום של עגלה בשם מיקבייבי
דומה ליויו
עולה קרוב לאלף שח (לא אמרו לי מחיר מדויק בטלפון)
אשמח לשמוע המלצות - אם יש אותה למישהו
או המלצות לעגלה אחרת -
אני מחפשת עגלה נוחה וקלילה, משהו דומה ליויו - שתתאים גם ליציאות קצרות עם תינוקת קטנטנה
אבל עד אלף שח
תודה!

• הוסף לסימניות
לי יש מאז פסח. בינתיים מרוצה מאד. קנינו ב900 בנסיכונת.

• הוסף לסימניות
לגיסתי יש אותה חצי שנה ונשבר לה חלק חשוב בקיפול.
היא די מתחרטת עליה

• הוסף לסימניות
יש לי שמונה חודשים מרוצה מאד!
אבל לא ממליצה במחיר של היום אני קניתי כשהתחילו לשווק והמחיר היה זול הריפוד חלש מאד ונקרע לי פעמיים אבל השירות של החברה מצוין!!

• הוסף לסימניות
יש המלצות על עוד עגלות בסגנון?
תודה!

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה מפסח
מרוצה ב"ה
עגלה מעולה, נוסעת חלק, קלה וקומפקטית

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכתבת שאת מחפשת עד 1000 ש"ח
אבל בכל זאת אני ממליצה לך לשקול שוב לקנות את היויו
היא כ"כ נוחה וקומפקטית שנראה לי ששוה את ההשקעה

• הוסף לסימניות
בחנויות טוענים שהמיק ביבי מיוצרת באותו מפעל של היויו, לא רואים הבדל בינה לבין היויו בטח מבחינת הנוחות והקמפקטיות

• הוסף לסימניות
יש לי את העגלה כ4 חודשים
עלתה 900 שח, היום היא עולה 1100 שח

אני עדיין לא סגורה אם אני מרוצה או לא, תנסי למצוא כאלה שיש להם אותה יותר זמן
דברים שבהתחלה עצבנו אותי מאד, ראיתי שהם גם ביויו (למשל היציבות, הבן שלי התהפך לצד עם העגלה וכשסיפרתי למישהי היא אמרה שגם הבת שלה התהפכה בעגלת יויו)
הריפוד היה דפוק לגמרי ונפרמו התפרים אחרי כביסה אבל כמו שכתבו פה, השירות שלהם מעולה!! באו לקחת את העגלה מהבית והחזירו תוך שבוע, החליפו את הריפוד לחדש בלי שדיברתי יותר מידי, ועל הדרך נתנו לנו בחינם כיסוי לגשם.

הריפוד חלש מאד ונקרע לי פעמיים
בעגלות שיש עכשיו בחנויות, הריפוד הוא מסוג אחר, זה לא אותו סוג שהיה בהתחלה וגם נראה הרבה יותר יפה ויוקרתי (לפי מה שראיתי באתר)

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה כבר שלושה חודשים ואני מרוצה מאד מאד . הריפוד שלה כמו חדש !!
נוסעת חלק , קומפקטית ועוברת בכל מקום. מבחינת היציבות אין שום הבדל בינה לבין היויו המקורית לפי מה שראיתי אצל חברות. אבל שוב , שלושה חודשים כנראה לא מספיק זמן לבדוק טיב של עגלה ...בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי אותה בערך חצי שנה היא נוחה וקומפקטית
לא קרה כלום לריפוד אפילו שכבסתי המון פעמים.
מה שכן הגלגלים לא אי אי אי

• הוסף לסימניות
היה לי לפני זה בוגבו B מה אני יגיד לך... זה לא נוסע אותו דבר
נוסע בסדר לא מאד חלק

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בגלגלים? אני אשמח שתכתבי לי, חשוב לי עגלה שנוסעת נוח וחלק
תודה רבה!

בהשוואה ליויו שיש לי, המיקבייבי לא נוסעת חלק. אבל- בסדר....
רכשתי אותה כעגלה נוספת שהייתי צריכה ולא חשבתי שבגלל הנסיעה הלא הכי חלקה שווה לשלם עוד כ-800 שקל ליויו...
מה שכן, קניתי לה בדים של יויו כך שאת הבד הפושט שלה השארתי בארון...

בכל מקרה, אני עדיין לא יודעת עד כמה היא איכותית.
אחותי קנתה אותה מגיל לידה ובינתיים מרוצה...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת לומר לי איך המיקבייבי לעומת הבובו?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה