עגלות אהובות

• הוסף לסימניות
איזו עגלה לדעתכן הכי נכנסה לשוק החרדי/דתי?
סולה-מאמס אנד פאפאס
בוגבו
מוצי
אחר?

• הוסף לסימניות
למה זה משנה?

• הוסף לסימניות
ובוגבו

• הוסף לסימניות
בוגבו

• הוסף לסימניות
למרות שאין לי אותה מה שאני רואה הכי הרבה ברחוב זה בייבי ג'וגר

• הוסף לסימניות
בייבי גוגר ובוגבו

• הוסף לסימניות
לדעתי הרבה ברחוב החרדי:
בוגבו
בייבי ג'וגר
סטוקי

(נכתב לפי סדר הא', ב')

• הוסף לסימניות
מה זה בוגבו?
כשהלכתי בירושלים בשכונות הצפון היה נדמה לי שהמשמעות היחידה למושג עגלת ילדים היא- ביביג'וגר.

• הוסף לסימניות
הבנתי שביבי ג'וגר היא כלי התחבורה הנפוץ בירושלים לתינוקות.
ואילו בערים האחרות הבוגבו מובילה.
אולי תנסי למקד את השאלה לפי ערים ותראי תגובות.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי דווקא אזור המרכז, לא בגיל הטיולון, אלא עגלות תינוק שכיבה וישיבה כדוג' הבוגבו, גם אני חשבתי ככה ,
חשוב לי לעניין מסוים

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה אוכלוסיה מדובר. בייבי גוגר ובוגבו לא ממש אותו המחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה