עזרה עגלות יויו מזויפות!!!

• הוסף לסימניות
אזהרה לכלל הציבור!!!!
לאחרונה עלו הרבה מכירות ביתיות של עגלות יויו, בהנחה משמעותית.
לאחר בדיקה יסודית התברר כי הם מזויפות!!
הספק של העגלות לא עונה לטלפונים כך שהעסק די אבוד.
תפיצו את זה כמה שיותר!!

• הוסף לסימניות
א. הסוכן שמכר אותם הוריד כל חלק וזכר שלא ידעו מי הוא. (על כל חלק בעגלה יש מספר סדורי ולפיו יודעים מי הסוכן.

ב. גם אצלי ואצל עוד כמה מכרות שקנו בחנויות מורשות עם אחריות קראו את אותן בעיות שאת מדברת עליהן, אחרי שימוש של מס' חודשים בלבד!

ולא אין לי אינטרסים בדבר!

• הוסף לסימניות
א. הסוכן שמכר אותם הוריד כל חלק וזכר שלא ידעו מי הוא. (על כל חלק בעגלה יש מספר סדורי ולפיו יודעים מי הסוכן.

ב. גם אצלי ואצל עוד כמה מכרות שקנו בחנויות מורשות עם אחריות קראו את אותן בעיות שאת מדברת עליהן, אחרי שימוש של מס' חודשים בלבד!

ולא אין לי אינטרסים בדבר!
לא הבנתי מה רשמת
העגלה שקנית היא מקורית?
אם קרו לך תקלות למה לא פנית ליויו?
או שהתכוונת שגם בחנויות מוכרים את המזויף??

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה רשמת
העגלה שקנית היא מקורית?
אם קרו לך תקלות למה לא פנית ליויו?
או שהתכוונת שגם בחנויות מוכרים את המזויף??
התכונתי שגם ביויו יש בעיות.
עגלה ששלמו עליה 1800 ש"ח ואחרי חודש וחצי עם מינימום שימוש נשבר לה הגלגל והיתה בתיקון חודש וחצי, כלומר כל בין הזמנים, מתי שהכי צריך אותה.
אבל זה לא מה שדובר פה, ענין האחריות. באתי לציין שגם ביויו שהן בטוח מקוריות עם אחריות של בייביזן יש תקלות.

• הוסף לסימניות
לא צריך לפרק ממש. לכל עגלת יויו יש מספר סידורי בתעודת אחריות ועל שילדת העגלה יש מדבקה. אם יש מספר סידורי זה מקורי. אם אין זה זיוף.
ולא, אל תקנו את הרעיון שהמוכר הוריד מדבקה. כי מותר חוקית לייבא פרללי- כלומר ייבוא נוסף. ואין בעיה לדעת מה המספר הקטלוגי אלא אם המוצר גנוב או זיוף שזו בעיה פלילית.

• הוסף לסימניות
לא צריך לפרק ממש. לכל עגלת יויו יש מספר סידורי בתעודת אחריות ועל שילדת העגלה יש מדבקה. אם יש מספר סידורי זה מקורי. אם אין זה זיוף.
ולא, אל תקנו את הרעיון שהמוכר הוריד מדבקה. כי מותר חוקית לייבא פרללי- כלומר ייבוא נוסף. ואין בעיה לדעת מה המספר הקטלוגי אלא אם המוצר גנוב או זיוף שזו בעיה פלילית.
הסיפור של בייביזן, הוא סיפור אחר...
הם חברה חזקה ויש להם בלעדיות.
יודעת מקרוב על אחת שפרסמה פה לפני מס' שנים על קבוצה שמתארגנת לקנית עגלת יויו (היא בכלל לא ארגנה את הקבוצה רק קיבלה את ההודעה במייל) לאחר תקופה היא מקבלת מכתב מעו"ד על הגשת תביעה בסכום עצום של כמה מליונים מחברת בייביזן שטענו שיש להם בלעדיות.
רק אחרי התערבות של משרד עורכי דין מהגדולים בארץ הם הסיכמו לבטל להם את התביעה.

ודרך אגב גם הקבוצה שהתפרסמה פה לארחרונה עי" אחת מרשימות התפוצה הסתבכו איתם חבל על הזמן.

• הוסף לסימניות
התכונתי שגם ביויו יש בעיות.
עגלה ששלמו עליה 1800 ש"ח ואחרי חודש וחצי עם מינימום שימוש נשבר לה הגלגל והיתה בתיקון חודש וחצי, כלומר כל בין הזמנים, מתי שהכי צריך אותה.
אבל זה לא מה שדובר פה, ענין האחריות. באתי לציין שגם ביויו שהן בטוח מקוריות עם אחריות של בייביזן יש תקלות.
בכל אופן יש לך משהו שעומד מאחוריך, לוקח חודש וחצי אבל משהו מתקן לך!
אני מדברת איתך על תקלות שהופכות את העגלה למסכנת!
ואין עם מי לדבר!!!

• הוסף לסימניות
הסיפור של בייביזן הוא סיפור אחר....
זוהי חברה מאוד כוחנית שכל מי שאומר עליה מילה לא מפרגנת, נתבע ע"י עורך דין, ואם חלילה השמצת אותם, אתה בכלל בסכנה.
חוץ מזה זו חברה שפוגעת במזיד בדת ומשמיצה חרדים (שהם הקנינים הראשיים שלה), והכל אני יודעת מבפנים...
תמשיכו לקנות אותם, ותתנו יד לעוכרי ישראל

• הוסף לסימניות
א
איפה ממוקמת המדבקה?

• הוסף לסימניות
לי יש אותה שנתיים בשימוש מאסיבי וב"ה אפס תקלות!
עגלה מדהימה שסוחבת..
כנראה הדגמים המתקדמים חלשים יותר.
יש לי גיסה שיש לה אחד ישן אחד חדש והיא טוענת שהישן טוב יותר.

• הוסף לסימניות
אזהרה לכלל הציבור!!!!
לאחרונה עלו הרבה מכירות ביתיות של עגלות יויו, בהנחה משמעותית.
לאחר בדיקה יסודית התברר כי הם מזויפות!!
הספק של העגלות לא עונה לטלפונים כך שהעסק די אבוד.
תפיצו את זה כמה שיותר!!
את יכולה לשלוח לי בפרטי את פרטי מי שמכר לך .
כי גם אני נפלתי עם עגלה שקניתי במכירה ביתית.
ואני רוצה לדעת בודאות אם גם שלי מזויפת.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה